ροή ειδήσεων

Αυτή είναι η γυναίκα που πέταξε την κότα μέσα στο Μαξίμου


Η κ. Αυγή Βουτσινά είναι η γυναίκα που πέταξε μια… κότα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου εις ένδειξης διαμαρτυρίας, όπως φαίνεται από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
«Στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος… γιατί έριξα μια κότα ζωντανή στο Μέγαρο Μαξίμου» γράφει η κ. Βουτσινά, η οποία φαίνεται ότι σχεδίαζε την διαμαρτυρία αυτή δια αρκετές ημέρες. Σε ανάρτησή στης στις 14 Ιανουαρίου, η κ. Βουτσινά ανέβασε τη φωτογραφία μίας κότας με τη λεζάντα «Είμαι κότα… αλλά το παίζω κόκορας… Σύντομα κοντά σας!».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη κυρία εκφράζει τη δυσαρέσκειά της απέναντι στην κυβέρνηση. Τον περασμένο Οκτώβριο, ως επισκέπτρια στα θεωρεία της Βουλής, διέκοψε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. «Ο ελληνικός λαός, κ. Τσίπρα, ψήφισε “όχι” στο δημοψήφισμα» είχε φωνάξει η κ. Βούτσινα, προκαλώντας την άμεση παρέμβαση της φρουράς της Βουλής. Ο πρωθυπουργός είχε συνεχίζει την ομιλία του απερίσπαστος, αναφέροντας, ταυτόχρονα: «Αφήστε, η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας. Και στο λίκνο της Δημοκρατίας μπορεί να υπάρχουν όλα… και αυτά…».

Σε παλαιότερη ανάρτησή της, η κ. Βουτσινά ισχυρίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2014 είχε μπει στη Βουλή με μπλούζα που έφερε το σύνθημα «Βρωμάτε προδότες».



Η 48χρονη επιθεωρήτρια πωλήσεων είχε εμφανιστεί παλαιότερα και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό», κατά τη διάρκεια της οποίας είχε συγκρουστεί με τον τότε υπουργό Εργασίας Γιάννη Βούτση.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *