ροή ειδήσεων

ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΑ CARREFOUR ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ! – Ανησυχία για νέα ‘λουκέτα’ – Προβλήματα με ρευστότητα


ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ CARREFOUR ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.

Ελλείψεις σε προϊόντα δημιουργούν ανησυχία στο καταναλωτικό κοινό που διερωτάται τι συμβαίνει. Οι φήμες θέλουν την εταιρεία να αντιμετωπίζει και πάλι πολλά προβλήματα με την ρευστότητα και τους προμηθευτές του ενώ υπάρχουν έντονοι φόβοι για επικείμενα ‘λουκέτα’.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ανακοινώσεις ή επιβεβαιώσεις για την κατάσταση που κυριαρχεί.

Σημειώνουμε μόνον ότι τον περασμένο Σεπτέμβρη υπήρχαν δημοσιεύματα* που ανέφεραν ότι ο Όμιλος Μαρινόπουλος προσανατολιζόταν στο κλείσιμο 20 καταστημάτων προκειμένου να αντιμετωπίσει την τρέχουσα δυσμενή οικονομική συγκυρία. Το ζήτημα έχει προκαλέσει αναστάτωση στους εργαζόμενους της εταιρείας, με την τελευταία, πάντως, να υποστηρίζει, αφενός, ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τον «εξορθολογισμό του δικτύου» και, αφετέρου, ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια να απορροφηθούν σε άλλα καταστήματα της εταιρείας οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στα σημεία πώλησης που θα κλείσουν.

Η είδηση για το κλείσιμο καταστημάτων του Μαρινόπουλου ήρθε μόλις μερικούς μήνες μετά το μπαράζ εξαγορών περιφερειακών αλυσίδων σούπερ μάρκετ, με πιο πρόσφατη αυτή της απόκτησης των 18 καταστημάτων της εταιρείας «Κρόνος-Ν. Καρακίτσος ΑΕΒΕ», που βρίσκονται στον νομό Αχαΐας. Άλλες πληροφορίες -ανεπιβεβαίωτες- αναφέρουν ότι ο Όμιλος θα περάσει στα χέρια επώνυμου μεγαλο-επιχειρηματία.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο, η εικόνα για τη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, με 1.022 σημεία πώλησης, έχει επιδεινωθεί, καθώς πολλοί μεγάλοι προμηθευτές έχουν σταματήσει να δίνουν προϊόντα τους.

Τα δεδομένα, πάντως, είναι ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας ενώ οι οικονομικές επιδόσεις της όπως και το μερίδιο αγοράς της πιέζονται όλο και περισσότερο. 
(*info: καθημερινή) / Π.Ντ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *