ροή ειδήσεων

Παπάς... λήστεψε τράπεζα και έγινε καπνός!


Ο μόνος που κατάλαβε ότι δεν ήταν πραγματικός ιερέας, ήταν ο ταμίας της τράπεζας τον οποίο απείλησε με πιστόλι και ζήτησε ευγενικά να του δώσει όσα χρήματα είχε στο γκισέ!...



«Χτενίζουν» την Εύβοια οι αστυνομικοί για να ανακαλύψουν τα ίχνη ενός «ιερέα», λήστεψε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Ερέτρια και εξαφανίστηκε! Θεωρούν, βέβαια, σίγουρο ότι πλέον θα έχει... αποσχηματιστεί και θα βρίσκονται «αλλού ο παπάς κι αλλού τα ράσα του»!

Κανείς από τους υπαλλήλους και τους λιγοστούς πελάτες δεν προβληματίστηκε από το γεγονός ότι ο ψηλός και γεροδεμένος ιερωμένος που μπήκε στο υποκατάστημα γύρω στις 2:30΄ το μεσημέρι της Τετάρτης, φορούσε γάντια και μαύρα γυαλιά ηλίου. Ο μόνος που κατάλαβε ότι δεν ήταν πραγματικός ιερέας, ήταν ο ταμίας της τράπεζας τον οποίο απείλησε με πιστόλι και ζήτησε ευγενικά να του δώσει όσα χρήματα είχε στο γκισέ!

Ο ψευτοπαπάς έβαλε στην τσέπη κάτω από τα ράσα του γύρω στα 5.000 ευρώ και βγήκε ήσυχα από το υποκατάστημα. Ανέβηκε σε ένα «παπάκι» που είχε αφήσει απ΄ έξω και έγινε καπνός. Παρά τις έρευνες που ξεκίνησαν για τον εντοπισμό του, κατάφερε να εξαφανιστεί. Οι άνδρες της Ασφαλείας Χαλκίδας εξετάζουν καρέ- καρέ το οπτικό υλικό από τις κάμερες της τράπεζας και αναζητούν βίντεο από καταστήματα στο δρομολόγιο διαφυγής του ιερέα- ληστή, με την ελπίδα ότι σε κάποιο σημείο θα έβγαλε τα ράσα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *