ροή ειδήσεων

Απάντηση οδηγού σε μήνυμα που βρήκε σε στάθμευση ΑΜΕΑ στη Ρόδο - φωτο


Αναγνώστης: Σήμερα το πρωί βρήκα αυτό το χειρόγραφο στο αμάξι μου. Είναι πολύ παρήγορο το ξαφνικό μαζικό "ενδιαφέρον"για τα ΑΜΕΑ μετά από το περιστατικό με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Θέλω να πω στον φίλο ή την φίλη που διανέμει αυτά τα χειρόγραφα, καλό θα ήταν εφόσον πραγματικά ενδιαφέρεται θα πρέπει να γνωρίζει πως υπάρχουν ειδικά πάρκινγκ με άδεια του δήμου (κοντά στα σπίτια ατόμων με κινητικά προβλήματα) με πινακίδα όπου αναγράφεται ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που παρκάρει εκεί,

Σίγουρα εσύ που έβαλες αυτό το χαρτί στο αμάξι μου δεν γνωρίζεις αυτή την λεπτομέρεια και σίγουρα δεν έχεις άτομο με κινητικά προβλήματα στο σπίτι σου.

Έχεις καλή πρόθεση δεν αμφιβάλω γιαυτό, όμως καλό θα ήταν αυτό να γίνει καθημερινός ο σεβασμός απέναντι στα άτομα αυτά και όχι γιατί το θέμα είναι επίκαιρο.

Όσον αφορά τον Λάκη Λαζόπουλο κανείς από την οικογένεια μου δεν θίχτηκε με αυτά που είπε.

Πίστεψέ με κάθε μέρα σκέφτομαι έχοντας δύο παιδιά και μία σύζυγο με ειδικές ανάγκες πως πρέπει να πιστοποιώ σε σένα και στον κάθε ανίδεο το πρόβλημά μας ως οικογένεια.και αυτό μας θίγει περισσότερο απ΄όλα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *