ροή ειδήσεων

ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ !!!! ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.....


Η Ελλήνων Συνέλευσις 2 (Ε.ΣΥ. ΡΟΔΙΩΝ 2) Δηλώνει ότι ουδέ μία σχέση έχει με οποιοδήποτε κίνημα «δεν πληρώνω» ....
Με την ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ λέμε ότι ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!!!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Αγαπητοί Συνέλληνες πρέπει όλοι να καταλάβουμε κάτι πολύ σημαντικό, δεν υπάρχει κρατική περιουσία,το κράτος είναι ο διαχειριστήςπου το Έθνος έχει ορίσει για να διαχειρίζεται την Εθνική του περιουσίακαι είναι υποχρεωμένο να την διαφυλάξει και να την παραδώσει αν όχι όπως την παρέλαβε καλύτερη .....

Τα τελευταία πεντε χρόνια οι κυβερνήσεις-διαχειριστές με πρόφαση το χρέος παραδώσανε ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ (ΦΕΚ Α 18 2013 , ΦΕΚ Α 262 2014 κτλ) την Εθνική μας περιουσία πράγμα το οποίο απογορεύεται από το αναγκαστικό δίκαιο όπως και αναφέρεται σε συγκεκριμένα άρθρα στα παραπάνω ΦΕΚ που αποτελούν τα Μνημόνια-Αναγκαστικούς Νόμους ....

Σύμφωνα με παγκόσμιες συμφωνίες και νόμους (ΦΕΚ 315 17.12.1945) το Ελληνικό ‘Εθνος και κατ’ επέκτασιν οι πολίτες ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ είναι εξ αδιαιρέτου κληρονόμοισε τεράστια κληρονομικά κεφάλαια τα οποία βρίσκονται σε αποθεματικούς λογαριασμούς κληρονομικού δικαίου μέσα στην Ελλάδα ( παγκόσμιος ισολογισμός καταπιστεύματος του 2007 http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html ) τους οποίους υπογράφουν οι εκάστοτε εκπροσώποι κάθε κράτους μέλους του ΟΗΕ ( Ελλάδα : Πρόεδρος της Δημοκρατίας Καρολος Παπούλιας, Υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Αλογοσκούφης και ο Πρέσβης στον ΟΗΕ Αδαμάντιος Βασιλάκης ) και επικυρώνουν παγκόσμιοι θεσμοί (Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης, Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο,Διεθνής Ένωση Εισαγγελέων, Διαιτησία Δικαστηρίων του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου,Διεθνλης Οργάνωση Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς,Ιντερπόλ κ.τ.λ. )

Βάσει του ΦΕΚ 315 17.12.1945 λοιπόν, η Ελλάδα κατέβαλε την αύξηση της εισφοράς της, ύψους 1.327,1 εκατ. SDRή περίπου 1,64 δις ευρώ στις 1 Φεβρουαρίου 2016 ( ΦΕΚ Β 153 1.2.2016), και βάσει του ιδίου ΦΕΚ 315 17.12.1945 στο εκδοθέν ΦΕΚ 2880 29 12 2015 με ένα εκ των θεμάτων «Καταγραφή Ειδικών Τραβηκτικών Δικαιωμάτων (SDR) του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου» έγινε καταγραφή στα έσοδα του κρατικού προυπολογισμού έτους 2015 με ΚΑΕ 6731 «Έσοδα από την κατανομή ειδικών τραβηκτικών δικαιωμάτων (SDR) από το Δ.Ν.Τ.» ποσού ΕΥΡΩ 994.617.965,37 κτλ.



Τα παραπάνω ΦΕΚ δεν αποτελούν προιόντα φαντασίας και συνομωσιολογίας αλλά είναι αποδείξεις πραγματικών γεγονότων κατεγραμμένων σε Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, ότι πιο επίσημο δηλαδή. Σε πρόσφατο δημοσίευμα στην εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου» ο υποτιθέμενος δημοσιογράφος Ελευθέριος Ρήνος ισχυρίζεται ότι την συνθήκη του Μπρέντον Γούντς κατήργησεο Νίξον το 1971. Οποιοσδήοποτε όμως διαβάσει τα παραπάνω πρόσφατα ΦΕΚ θα διαπιστώσει την αναλήθεια αυτού του ισχυρισμου, εμείς μιλάμε ΜΟΝΟ με αποδείξεις.Επίσης ο ίδιος υποτιθέμενος δημοσιογράφος προσβάλει την δικαιοσύνη λέγοντας πως η τελεσίδικη δικαστική απόφαση 67650/28.6.2013 ( http://alfeiospotamos.gr/?p=6436 ) που πιστοποιεί την ύπαρξη των 600δις βγήκε έπειτα απο δίκη παρωδία. Βάσει αποδεικτικών στοιχείων βγήκε η αθωωτική δικαστική απόφαση υπάρξεως της κατάθεσης των 600 δις υπέρ της Έλληνικης Δημοκρατίας. Για τέτοια προσβόλη βέβαια θα έπρεπε να παρέμβει Εισαγγελέας.

Παρακαλούμε τους αμφισβητίες να παρουσιάσουν επίσημες αποδείξεις για όσα ισχυρίζονται και να μην παραμυθιάζουν τον Ροδιακό λαο. Οποιοσδήποτε μπορεί να λέει ότι θέλει χωρίς αποδείξεις ή να λέει ότι μίλησε κατά την διάρκεια της εκπομπής «Ζούγκλας» με το ειδικό τμήμα του Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής, ενώ την δικαιοδοσία ελέγχου σε τέτοιο επίπεδο έχει μόνο ο Υπουργός Οικονομικών ή ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Στον Δήμο Ρόδου έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση χρηματοδότησης από το καταπίστευμα (κληρονομικό πλούτο του Ελληνικού Έθνους) με τις εγγυήσεις του Αρτέμη Σώρρα δύο φορές με Αρ.Πρωτ. 11114 Γ’ στις 10 Μαρτίου 2014 και με Αρ.Πρωτ. 102243 στις 30.10.2016 με υπογραφές 250 δημοτών αλλα και έγινε επίσημη ενημέρωση από την Διευθύνων Σύμβουλο του Πολιτικού Φορέα με την επωνυμία«Ελληνων Συνέλευσις» κα Βικυ Χαραλάμπους στις 27/10/2016 παρουσία αντιδημάρχων.

Ο παραπάνω υποτιθέμενος δημοσιογράφος λοιπόν, στο ίδιο δημοσίευμα που προαναφέραμε, γιακαθαρά για λόγους εντυπωσιασμού,προσβάλει εκατοντάδες πολίτες της Ρόδου με διάφορους χαρακτηρισμούς,με ανακρίβειες, ανυπόστατα,αναπόδεικτα και αμφισβητεί δημόσια έγγραφα και τις υπογραφές κυβερνώντων. Του απαντάμε δημόσια για οτιδήποτε ισχυρίζεται να πάει στην δικαιοσύνη με ότι στοιχεια έχει, εάν έχει!!! Να καλέσει Εισαγγελέα για να εξετάσει την υπόθεση! Βάζουμε ένα τέλος στην παραπληροφόρηση και δηλώνουμε ότι γνωρίζουμε βάσει των αποδεικτικών στοιχείων που κρατάμε στα χέρια μας.

Από αυτούς λοιπόν τους αδιαμφησβήτιτους καταπιστευματικούς λογαριασμούς κληρονομικού δικαίου, δίνουμε εντολή ως ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ να εισπράξει η κυβέρνηση τις όποιες οφειλές έχουμε η πρόκειται να προκύψουν στο μέλλον καθώς και στο κατά κεφαλήν χρέος που μας αναλογεί ως έλληνες πολίτες (47,636 €)

Ως εκ τούτου λοίπον στις 9/2/2016 η Ελλήνων Συνέλευσις Ροδίων 2 και η Ελλήνων Συνέλευσις Καλλιθέας Ρόδου καταθέσανε 40 Εξώδικες Δηλώσεις-Εντολές-Εξουσιοδοτήσεις στην ΔΟΥ Ρόδου και στον ΟΑΕΕ Ρόδου να εκτελέσει την διαδικασία. Συνολικά μαζί με την Ελλήνων Συνέλευσις Ροδίων 1 κατατέθησαν 54 Εξώδικες Δηλώσεις-Εντολές-Εξουσιοδοτήσεις στο νησί μας.

Υπάρχουν γύρω στα 145 γραφείαΜη Κυβερνητικών Οργανισμών Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με την επωνυμία «Ελλήνων Συνέλευσις» τα οποία ιδρύουν και ανήκουν σε δημότες της κάθε περιοχής. Την συντήρηση των γραφείων αυτών αναλαμβάνουν τα μέλη σε αντίθεση με μικροκομματικές τακτικές χρηματοδοτήσεως και ουσιαστικά εξαγοράς συνηδείσεων που λαμβάνουν τόσα χρόνια στην χώρα μας,και είναι ο κύριος λόγος της κατάντιας αυτού του τόπου. Έξω απο κόμματα,δόγματα και χρώματα λοιπόν και με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδος ορκιζόμαστε να μην προδώσουμε την πατρίδα και τους συνέλληνες μας όπως επίσης και στις Αξίες που διέπουν διαχρονικά την ιστορία του Ελληνικού Έθνους.

Καλούμε λοιπόν τους συνδημότες μας να περάσουν από τα γραφεία μας που βρίσκονται στην Κοδριγκτώνος 62 & Παναγούλη ( Ε.ΣΥ. ΡΟΔΙΩΝ ) και Ερυθρού Σταυρού 2 ( Ε.ΣΥ. ΡΟΔΙΩΝ 2 & Ε.ΣΥ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ ) να δούνε ιδίοις όμασιν τις αποδείξεις.Εμείς μιλάμε ΜΟΝΟ με αποδεικτικά στοιχεία «η γνώση είναι δύναμις»γνωρίζουμε πολύ καλά τι κάνουμε και ποιόν πολεμάμε,πρέπει να σταματήσουμε να φοβόμαστε και να διεκδικήσουμε τα δικά μας και τα δίκαιά μας.Το χρωστάμε σε αυτούς που φύγανε αλλά και σε αυτούς που θά ‘ρθουν....





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *