επικαιρότητα

ΡΟΔΟΣ: ΔΥΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ, στο λιμάνι και στο Φαληράκι, θα λειτουργήσει η δημοτική αρχή


Δύο νέα δημοτικά ιατρεία προγραμματίζει να λειτουργήσει η δημοτική αρχή Ρόδου
πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε προς την «δημοκρατική» η αντιδήμαρχος Προστασίας και Προαγωγής Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας δύο Φύλων και Τρίτης Ηλικίας κ. Άννα Ζωάννου, το ένα ιατρείο θα λειτουργήσει στο λιμάνι της Ρόδου και το άλλο στο Φαληράκι.
«Από πέρυσι σχεδιάζαμε την λειτουργία ενός δημοτικού ιατρείου στο λιμάνι της Ρόδου, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες που υπάρχουν με την προσέλευση των τουριστών και βεβαίως, τυχόν έκτακτα περιστατικά. Ο εξοπλισμός υπάρχει και το ιατρείο θα στελεχωθεί μ’ ένα γιατρό και μια νοσηλεύτρια. Σκοπός μας, είναι να λειτουργήσει πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου», δήλωσε η κ. Ζωάννου.
Όσον αφορά στο δημοτικό ιατρείο στο Φαληράκι, στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής είναι να λειτουργήσει σύντομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει το κτήριο και απαιτούνται οι απαραίτητες εργασίες και ο εξοπλισμός για να τεθεί σε λειτουργία.
Τα δημοτικά ιατρεία στη Ρόδο, παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και προγράμματα προληπτικής ιατρικής στους κατοίκους της πόλης.
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Πηγή: http://www.ert.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

θα τους διώξει όλους τους παλιούς στο δήμο...
ή θα μάθει πρώτα από αυτούς και μετά...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης