επικαιρότητα

ΡΟΔΟΣ: ΔΥΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ, στο λιμάνι και στο Φαληράκι, θα λειτουργήσει η δημοτική αρχή


Δύο νέα δημοτικά ιατρεία προγραμματίζει να λειτουργήσει η δημοτική αρχή Ρόδου
πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε προς την «δημοκρατική» η αντιδήμαρχος Προστασίας και Προαγωγής Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας δύο Φύλων και Τρίτης Ηλικίας κ. Άννα Ζωάννου, το ένα ιατρείο θα λειτουργήσει στο λιμάνι της Ρόδου και το άλλο στο Φαληράκι.
«Από πέρυσι σχεδιάζαμε την λειτουργία ενός δημοτικού ιατρείου στο λιμάνι της Ρόδου, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες που υπάρχουν με την προσέλευση των τουριστών και βεβαίως, τυχόν έκτακτα περιστατικά. Ο εξοπλισμός υπάρχει και το ιατρείο θα στελεχωθεί μ’ ένα γιατρό και μια νοσηλεύτρια. Σκοπός μας, είναι να λειτουργήσει πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου», δήλωσε η κ. Ζωάννου.
Όσον αφορά στο δημοτικό ιατρείο στο Φαληράκι, στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής είναι να λειτουργήσει σύντομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει το κτήριο και απαιτούνται οι απαραίτητες εργασίες και ο εξοπλισμός για να τεθεί σε λειτουργία.
Τα δημοτικά ιατρεία στη Ρόδο, παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και προγράμματα προληπτικής ιατρικής στους κατοίκους της πόλης.
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Πηγή: http://www.ert.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα εδώ κ δύο μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα απευθύνθηκα παντού Αλλά κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει...θα παρακαλούσα πολύ να με ενημερώσετε κ να με ακούσετε κ να βρούμε μια λύση σχετικά με το κλείσιμο του δρόμου κ πιο συγκεκριμένα το γεφύρι Μακκαρη... έχουμε την επιχειρήσει (πρατήριο υγρών καυσίμων) κατανοώ την επικινδυνότητα κ βέβαια αποδέχομαι όλα Αλλά το μόνο που δεν μπορώ να δεχτώ είναι το γεγονός ότι μου κλείσατε απ τον κόμβο Λίνδου προς Ροδο κ πιο συγκεκριμένα στην διασταύρωση κατασκήνωση Μασσαρι Γιατί εκεί η επιχείρηση απ το γεφύρι είναι ένα χιλιόμετρο δρόμος θα σας παρακαλέσω να κλείσετε το δρόμο πιο πάνω κ συγκεκριμένα έξω απ την επιχειρήσει μου ...Υπάρχουν δύο χωριά που τους εφοδιαζω με καύσιμα κ πέρα απ αυτό έχουμε σύμβασης με το ΚΤΕΛ κ δεν μπορούν να έρθουν όπως επίσης κ με τουριστικά γραφεία για την καλοκαιρινή σεζόν... σας παρακαλώ πολύ ακούσετε την διαμαρτυρία μου κ βοηθήστε να βρεθεί μια λύση προσωρινή

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά