ροή ειδήσεων

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ


Αυτό που έρχεται ούτε ο Παίσιος ούτε καν ο Λεβέντης μπορούσαν να προφητεύσουν. Εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι να είναι έτοιμοι να κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου σε αντιστάθμισμα αντισυνταγματικών περικοπών των αποδοχών τους στο πλαίσιο των μνημονίων.

Τα δικαστήρια έχουν κατακλυστεί από προσφυγές και όπου να’ ναι έρχεται η λυπητερή για τα ταμεία του κράτους. Τα ανώτατα δικαστήρια έχουν διατάξει επιστροφή των παρακρατηθέντων και αποκατάσταση των αποδοχών στα πρό του 2012 επίπεδα. Αν το δημόσιο δεν ανταποκριθεί, οι συνταξιούχοι θα έχουν το δικαίωμα να κατάσχουν περιουσιακά του στοιχεία.

Ένα κρατικό αυτοκίνητο, το αεροπλάνο του πρωθυπουργού, τις εισπράξεις από ένα δημόσιο ταμείο. Ποιος να το πίστευε ότι εν έτει 2016, οι Έλληνες εκτός από φοροτεχνικό πρέπει να έχουν στη διάθεση τους και δικαστικό επιμελητή για τις κατασχέσεις, που πρώτο το κράτος έβαλε στην ημερησία διάταξη της ζωής μας.

Χρωστάς στην εφορία; Κατάσχεση. Χρωστάς στο ασφαλιστικό ταμείο Κατάσχεση. Σε δήμο; Κατάσχεση. Ο κατασχέσας του κατασχέσαντος. Σε λίγο η Ελλάδα θα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο κατασχετήριο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *