ροή ειδήσεων

Δικαστές: Οι Eλληνες έχασαν δικαιώματα και κατακτήσεις ενός ολόκληρου αιώνα


«ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ»


Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της τακτικής Γενικής Συνέλευσης εξέδωσε ψήφισμα.

Σε αυτό μεταξύ των άλλων, αναφέρει «δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η θέσπιση "έκτακτων" μέτρων που κατατείνουν σε υπέρμετρη φορολογική επιβάρυνση των οικονομικά ασθενέστερων τάξεων» ενώ σε άλλο σημείο σημειώνει ότι «δεν νοείται να κληθούν άλλη μία φορά οι ασφαλισμένοι αλλά και οι συνταξιούχοι, οι οποίοι κατέβαλαν τις εισφορές τους κατά τον εργασιακό βίο τους, να καλύψουν τα ελλείμματα του ασφαλιστικού συστήματος».

Επίσης, οι διοικητικοί δικαστές επισημαίνουν την αδυναμία, πλέον, των οικονομικά ασθενέστερων ιδίως πολιτών να έχουν πρόσβαση στα δικαστήρια, ενώ τονίζουν ότι «η περαιτέρω υποτίμηση της δικαστικής προστασίας θίγει πλέον τον πυρήνα του δικαιώματος του άρθρου 20 παρ. 1 του Συντάγματος». Ζητούν, δε, «την αναβάθμιση των δικονομικών δικαιωμάτων των πολιτών και την άρση των υπέρμετρων κωλυμάτων πρόσβασης στη Δικαιοσύνη» και προτείνουν «την ισότιμη δικονομική αντιμετώπιση των φορολογικών και εν γένει χρηματικών διαφορών (άρθρα 79 και 202 ΚΔΔ), την κατάργηση του θεσμού της πιλοτικής δίκης και τη διεύρυνση των πολυμελών συνθέσεων».

Παράλληλα, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών υπογραμμίζει: «Τα τελευταία χρόνια, ο ελληνικός λαός έχασε δικαιώματα και κατακτήσεις ενός ολόκληρου αιώνα. Οι δραματικές περικοπές μισθών και συντάξεων, η απαξίωση της στέγης και της αγροτικής γης, η υποβάθμιση της δημόσιας υγείας, της παιδείας και της πρόνοιας και η ανεργία που καλπάζει, συνδυάστηκαν με μία σχεδιασμένη πρωτοφανή υποβάθμιση των δικονομικών δικαιωμάτων. Σήμερα η προσφυγή ειδικά στο διοικητικό δικαστήριο είναι απρόσιτη για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Υπέρμετρα παράβολα, αδικαιολόγητα δικονομικά βάρη, ενδικοφανείς διαδικασίες, συνδυάζονται με τη μεγάλη καθυστέρηση στην εκδίκαση των υποθέσεων και δημιουργούν συνθήκες δικονομικής ασφυξίας στους πολίτες».

Τέλος, οι διοικητικοί δικαστές «απαιτούν την κάλυψη των ελλείψεων σε προσωπικό και υποδομές, τον εκσυγχρονισμό της λειτουργικής οργάνωσης της διοικητικής δικαιοσύνης και την επίλυση του κτιριακού προβλήματος πολλών διοικητικών δικαστηρίων».


iefimerida.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/2/16 20:46

    Εσείς με τους παχυλούς μισθούς σας τι κάνετε για αυτό? Κατεβήκατε ποτέ μαζί με τον απλό λαό στο δρόμο να διαμαρτυρηθείτε?????? Μόνο δηλώσεις ξέρετε να κάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/2/16 05:47

    ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΣ ;;; ________________________________________________ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ;
    ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ… ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΕΚΤΟΤΕ, ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ 32 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ! ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ
    ΗΔΗ ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΗΛΘΑΝ.
    . ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤ ; ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ 5 ΤΡΥΓΟΝΙΑ !
    ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΔΩΣΑΤΕ ΟΡΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ. ΌΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…
    ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΦΡΟΥΡΑ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΤΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/2/16 05:54

    ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
    ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ; ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ !
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΚΟΥΣΤΕ !!!! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ. Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ;
    ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ, ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΑΣ !
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ. ΌΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.
    ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΤΕ. ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΙ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ Η ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ;
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ..
    ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΑΣ, ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ..
    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ. “ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ. ΕΣΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ. ΣΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ. ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ. ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ. ΠΑΡ” ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !
    ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΚΟΜΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΤΟ..
    Ή ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ή ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ..
    ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ..
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.. ΕΣΥ;

    ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/2/16 06:03

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΥ

    Αγαπητέ Πρόεδρε του Δ.Σ.Α. και άξιε συνάδελφε, μήπως θα έπρεπε να ζητήσετε την μελέτη αυτή απ την ίδια την ΤΡΟΙΚΑ ?????? (αν ποτέ εκπονήθηκε τέτοια απ τον οιονδήποτε βεβαίως , που αμφιβάλλω τα μάλλα ).
    Δεν γνωρίζετε ότι μετά την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας ουσιαστικά δεν υπάρχει ανεξάρτητο Κράτος????
    Δεν γνωρίζετε ότι οι Κυβερνώντες μας-ως μη όφειλαν- εκχώρησαν παρά τον Νόμον και παρά το Σύνταγμα , αμετάκλητα και άνευ όρων , την εθνική μας κυριαρχία , άρα παραχώρησαν την αυτεξουσιότητα του διαχειρίζεσθαι τα του Κράτους μας στους δανειστάς ημών ????
    Κύριε Πρόεδρε ….
    Με όλο τον Σεβασμό προς την θέση και το Λειτούργημά Σας , θεωρώ ότι το λιγότερο που θα έπρεπε εμείς οι Δικηγορικοί Σύλλογοι να είχαμε κάνει θα έπρεπε να ήταν Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο για την ακύρωση της εν λόγω εκχώρησης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά Κυβερνήσεως και βουλευτών…
    ..Όσο αναγνωρίζετε αυτήν την Κυβέρνηση συνεργείτε , τολμώ να πώ στο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας και στην γενοκτονία του Ελληνικού Λαού.
    Λάβατε τώρα θέση.
    Βάλλατε άμεσα- ευθέως- εναντίον της Κυβέρνησης και όλων των βουλευτών της παρούσης Βουλής και όσων είχαν διατελέσει βουλευτές κατά την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας.
    Αλλιώς θα θεωρηθείτε συνεργός στο εγκληματικό έργο της Κατοχικής αυτής Κυβέρνησης στις ημέρες της των Ελλήνων Πολιτείας , που έρχονται !!!!!!!!!!!

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
    ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΘΗΝΑ-
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/2/16 06:12

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ==ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ==

    Έρχεται η στιγμή που η Α-ΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει.
    Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες οι Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες αγρότες καταγγέλουν μέσα στα μπλόκα ότι το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι οικονομικό….

    Εδώ και δύο εβδομάδες δείχνουν δημόσια τους λογαριασμούς κληρονομικών δικαιωμάτων στους εκπροσώπους των κομμάτων και ζητούν, ή την επέμβαση Εισαγγελέα , ή να δώσουν οι βουλευτές επίσημες γραπτές απαντήσεις…

    Επιτέλους , ας πάρουν θέση οι υποτιθέμενοι θεσμοί της πατρίδος μας…..
    Είναι υπαρκτοί οι λογαριασμοί ή δεν είναι?????

    Και επειδή ως φαίνεται η εκτελεστική εξουσία και η νομοθετική εξουσία κωφεύουν, δηλαδή Κυβέρνηση και Βουλευτές , ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης να λάβει θέση.

    Ήρθε η στιγμή που η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη θα πρέπει να δώσει την λύση……………………………………

    Κύριοι Δικαστές εδώ και δύο χρόνια παρουσιάζουμε δημόσια στο διαδίκτυο και πλέον εδώ και κάποιες ημέρες και στα μπλόκα των αγροτών χέρι με χέρι και σε δημόσιες συναθροίσεις, συγκεκριμένους λογαριασμούς , με συγκεκριμένα ποσά , που βρίσκονται εντός όλων των Ελληνικών Τραπεζών και που συνολικά , με βάση τα στοιχεία του 2007 που έχουμε στην διάθεσή μας ανέρχονται σε 115, 5 τρίς….
    . Αυτά τα ποσά αναγράφονται σε δημόσια έγγραφα, που φέρουν τις υπογραφές του Ανώτατου Πολιτειακού Άρχοντα της Χώρας μας κατά το Σύνταγμα, του Υπ/Οικ μας , του Πρεσβευτή της Ελλάδος στον Ο.Η.Ε. και φέρουν και 48 επιπλέον επικυρώσεις Διεθνών Οικονομικών , Πολιτικών , Θρησκευτικών Θεσμών.

    Ζητούμε την αυτεπάγγελτη έρευνα ενός Εισαγγελέα για το εάν αυτοί οι λογαριασμοί υφίστανται…..
    Ζητούμε σήμερα επισήμως την επίσημη διερεύνηση του θέματος της ύπαρξης των κληρονομικών κεφαλαίων υπέρ του Έθνους των Ελλήνων..
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
    ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΘΗΝΑ-
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/2/16 18:40

      Τώρα τους βάζεις δύσκολα, θα τους ξεβολέψεις από τις αναπαυτικές πολυθρόνες τους!!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος16/2/16 06:14

    Κύριοι Εισαγγελείς…………
    Διερευνείστε άμεσα το θέμα….
    Αν αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν τότε μηνείστε όλους εμάς για απάτη, πλαστογραφία και νόθευση δημοσίων εγγράφων , για διασπορά ψευδών ειδήσεων και όλων των συναφών εγκλημάτων του κοινού μας ποινικού δικαίου..
    Αν όμως αυτά τα χρήματα υπάρχουν , τότε θα πρέπει να ασκήσετε μήνυση για εσχάτη προδοσία και γενοκτονία του Ελληνικού Λαού εναντίον όλου του Πολιτικού Προσωπικού , Κυβέρνησης , Μείζονος και Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, .

    Κύριοι Εισαγγελείς ,
    επιτέλους λάβετε θέση και ενεργείστε ως οφείλετε εκ του θεσμικού σας ρόλου.
    Ο Ελληνικός Λαός γενοκτονείται και Σήμερα σας εντέλλει να πράξετε ό,τι πρέπει άμεσα. .
    Ήρθε η ώρα που θα πρέπει να σταθείτε δίπλα μας ή απέναντί μας !!!!!!!!!!!!!!!!

    Έλληνες , η ώρα των αποφάσεων πλησιάζει για όλους μας και για κάθε έναν από εμάς….
    Είμαστε σε πόλεμο και ο καθένας από εμάς θα πρέπει να πάρει θέση , ή δίπλα στον Λαό ή απέναντι από αυτόν.

    Οι στιγμές είναι ιστορικές και καθένας από εμάς διαλέγει το χρώμα του μελανιού με το οποίο θέλει να τον γράψει η Ιστορία του Έθνους μας !!!!!!!!!!!

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ !!!

    ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ !!!
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
    ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΘΗΝΑ-
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/2/16 06:15

    Κύριοι Εισαγγελείς…………
    Διερευνείστε άμεσα το θέμα….
    Αν αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν τότε μηνείστε όλους εμάς για απάτη, πλαστογραφία και νόθευση δημοσίων εγγράφων , για διασπορά ψευδών ειδήσεων και όλων των συναφών εγκλημάτων του κοινού μας ποινικού δικαίου..
    Αν όμως αυτά τα χρήματα υπάρχουν , τότε θα πρέπει να ασκήσετε μήνυση για εσχάτη προδοσία και γενοκτονία του Ελληνικού Λαού εναντίον όλου του Πολιτικού Προσωπικού , Κυβέρνησης , Μείζονος και Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, .

    Κύριοι Εισαγγελείς ,
    επιτέλους λάβετε θέση και ενεργείστε ως οφείλετε εκ του θεσμικού σας ρόλου.
    Ο Ελληνικός Λαός γενοκτονείται και Σήμερα σας εντέλλει να πράξετε ό,τι πρέπει άμεσα. .
    Ήρθε η ώρα που θα πρέπει να σταθείτε δίπλα μας ή απέναντί μας !!!!!!!!!!!!!!!!

    Έλληνες , η ώρα των αποφάσεων πλησιάζει για όλους μας και για κάθε έναν από εμάς….
    Είμαστε σε πόλεμο και ο καθένας από εμάς θα πρέπει να πάρει θέση , ή δίπλα στον Λαό ή απέναντι από αυτόν.

    Οι στιγμές είναι ιστορικές και καθένας από εμάς διαλέγει το χρώμα του μελανιού με το οποίο θέλει να τον γράψει η Ιστορία του Έθνους μας !!!!!!!!!!!

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ !!!

    ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ !!!
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
    ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΘΗΝΑ-
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/2/16 18:41

      Σε ένα διεφθαρμένο κράτος δεν είναι δυνατόν να μην είναι διεφθαρμένη και η δικαιοσύνη, μόνο που τίθεται το ερώτημα, ποιός θα δικάσει την δικαιοσύνη? μήπως οι ίδιοι??? Οχι δα .........

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος16/2/16 11:13

    ειναι αρκετος καιρος που παρακολουθω οτι γραφουν στα διαφορα ΣΑΙΤ για τις ΕΣΥ και μου κανει τρομερη εντυπωση ο νομος της ΣΙΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *