ροή ειδήσεων

Οι κοπέλες που ήταν στο μοιραίο τζιπ του Παντελίδη - Τι λέει το νοσοκομείο [photos]


Εκτός από τον Παντελή Παντελίδη, στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαιναν άλλες δύο νεαρές κοπέλες
για την κατάσταση υγείας των οποίων από το μοιραίο πρωί έχουν ακουστεί πολλά σενάρια. Το απόγευμα οι γιατροί ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους για την κατάσταση της υγείας τους.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Ευαγγελισμού, τα δυο κορίτσια έφτασαν στο νοσοκομείο στις 9:15 το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου.

Η 29χρονη, Μίνα Αρναούτη, έφτασε στο νοσοκομείο με ανοιχτά τραύματα δεξιά της θωρακικής χώρας, κατάγματα πλευρών και πνευμοθώρακα, ανοιχτά κατάγματα στο δεξί πόδι και κατάγματα στο δεξί χέρι. Έγινε σταθεροποίηση όλων των συστημάτων και μετά από ολόσωμη αξονική δεν βρέθηκαν ευρήματα σε κοιλιά και κεφάλι. Έγινε αποκατάσταση των βλαβών του θώρακα όπου μπήκαν μοσχεύματα αντί των πλευρών. Αυτή την ώρα γίνεται η επέμβαση από τον ορθοπεδικό για την αποκατάσταση των καταγμάτων. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή και τα πρώτα δυο 48ωρα είναι πολύ κρίσιμα. Το χειρουργείο θα κρατήσει μέχρι το πρωί ενώ μετά η κοπέλα θα νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στη ΜΕΘ.

Από την άλλη, η 20χρονη, Φρόσω Κυριακού, δεν είχε σοβαρά τραύματα. Υπέστη κρανιογκεφαλική κάκωση χωρίς ευρήματα από την αξονική, θλάση στον αυχένα που μπήκε κολάρο και κατάγματα στο δεξιό βραχίονα που αντιμετωπίστηκαν. Η κοπέλα νοσηλεύεται στο θάλαμο της ορθοπεδικής πτέρυγας του Ευαγγελισμού.

























Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *