ροή ειδήσεων

Οι ταξιδιώτες περιμένουν τα ρομπότ στις διακοπές τους μέχρι το 2020


Τα 2 τρίτα μάλιστα, αναφέρουν ότι θα αισθάνονται άνετα με τη χρήση των ρομπότ στην ταξιδιωτική βιομηχανία...




To 80% των ταξιδιωτών από την Ασία, την Ευρώπη, τη Βόρεια και τη Λατινική Αμερική, θεωρεί ότι τα ρομπότ θα παίζουν σημαντικό ρόλο στις ζωές τους μέχρι το 2020, με τα τρία τέταρτα να εκτιμούν ότι θα καλυτερεύσει σημαντικά τη ζωή τους.

Τα 2 τρίτα μάλιστα, αναφέρουν ότι θα αισθάνονται άνετα με τη χρήση των ρομπότ στην ταξιδιωτική βιομηχανία.Αυτό αποκαλύπτει έρευνα που διενήργησε η Travelzoo σε δείγμα 6.000 ταξιδιωτών, στο πλαίσιο του πρότζεκτ για το «Μέλλον των Ταξιδίων», που διερευνά την δεκτικότητα των καταναλωτών έναντι των ρομπότ στη βιομηχανία ταξιδίων και τουρισμού.


Ο πρόεδρος της εταιρίας Richard Singer, θα αναφερθεί στα ευρήματα αυτά σήμερα, στην έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου, σε πάνελ που θα συμμετέχει και ρομπότ της Toshiba, Chihira Kanae, που μοιάζει περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα στον άνθρωπο, και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Μερικές εθνικότητες ταξιδιωτών είναι πιο επιφυλακτικές στα ρομπότ. Για παράδειγμα, οι Γερμανοί και οι Γάλλοι ήταν οι πιο αντίθετοι στη χρήση ρομπότ, ενώ οι Κινέζοι και οι Βραζιλιάνοι ήταν οι πιο θετικοί στην υιοθέτησή τους στο χώρο του τουρισμού (το 92% των κινέζων είναι άνετοι στην ιδέα).

Τα πλεονεκτήματα που βρίσκουν οι ερωτηθέντες στα ρομπότ σχετίζονται με τις ικανότητές τους, τη διαχείριση των πληροφοριών κτλ. Περισσότεροι από τα 3 τέταρτα των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι τα ρομπότ θα ήταν καλύτερα από τους ανθρώπους στη διαχείριση δεδομένων (81%) και στη διαχείριση διαφορετικών γλωσσών (79%), ενώ το 76% πιστεύει ότι τα ρομπότ έχουν καλύτερη μνήμη. Το 81% των ερωτηθέντων επέλεξαν ως προτέρημα των ρομπότ την αδιάλειπτη ενέργεια.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *