ροή ειδήσεων

Ψηφίστε πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης την Ρόδο για το 2021!!!


Αναγνώστης: Για πολλοστή φορά διαβάζω για τα χάλια του Ροδινιού και εξαπλάγην
με τις φωτογραφίες που είδα σε ένα δημοσίευμα συμπολίτη μου της 21ης τρέχοντος. Είχα 4 χρόνια να το επισκεφτώ, αλλά τέτοιο χάλι δεν το περίμενα!! Δήμαρχε είσαι η ντροπή της Ρόδου εσύ και οι παρατρεχάμενοί σου. Φύγετε και δώστε το όπως τα αεροδρόμια σε ξένους αφού είστε παντελώς και επικίνδυνα ανίκανοι να επιληφτείτε παρόμοιων προβλημάτων. Είστε το χειρότερο δημοτικό συμβούλιο που πέρασε από την Ρόδο. Το αρχαιότερο πάρκο της Ευρώπης το καταντήσατε έναν βούρκο και στέκι ναρκομανών. Θα πρέπει να ντρέπεστε, αλλά αμφιβάλλω αν γνωρίζετε αυτή τη λέξη για να είναι στο χάλι που βρίσκεται το πάρκο!! Και δεν είναι μόνο αυτό!! Εδώ στο Φαληράκι που μένω, έχω να δω στην περιοχή μου οδοκαθαριστή πάνω από 8 χρόνια!! Εμείς οι κάτοικοι καθαρίζουμε τον δρόμο καθημερινά το καλοκαίρι από τα σκουπίδια αφού δεν φροντίσατε να βάλετε ούτε κάδους απορριμμάτων ούτε οδοκαθαριστή. Οι δρόμοι είναι μέσα στα κλαδιά, τα άγρια χόρτα και τα σκουπίδια τον χειμώνα και περιμένουμε τον ερχομό των της «Άριας φυλής» τουριστών για να έρθουν οι εθελοντές να κάνουν μια υποτυπώδη καθαριότητα και αυτή μόνο μια φορά. Μόνο στο κέντρο του Φαληρακιού υπάρχει ένας οδοκαθαριστής το καλοκαίρι αλλά μετά από εκεί και πέρα, είναι άλλη ξένη χώρα!!!! Παραπέρα δεν ζουν κάτοικοι ή τουρίστες!!! Ενα καρακιτσαριό τα επισκευασμένα φωτιστικά στο λιμανάκι που σημειωτέων ανάβουν ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ακόμα και με λιακάδα (!!!!) ή όποτε έχει συνεφιά, ούτε και αυτό δεν μπορείτε να φτιάξετε σωστά.

Νησίδες σε πλατείες έχουν αφεθεί στην τύχη τους χρόνια τώρα και έγιναν σαβάνες, κανείς δεν ασχολείται με τα φυτά και το πότισμα. Διαγραμμίσεις στους δρόμους και διαβάσεις πεζών ανύπαρκτες και σβησμένες, φωτιστικά χωρίς λυχνίες και γυαλιά στους δρόμους χρόνια τώρα, πολλά από τα υπάρχοντα γυαλιά από τα φωτιστικά στην πλατεία του Φαληρακιού έχουν να καθαριστούν από την εποχή του τα έβαλε ο δήμαρχος Ιατρίδης, δηλαδή εδώ και 20 χρόνια!!! Ούτε αυτό δεν μπορείτε να κάνετε;;; Αρχίσατε πριν από 30-40 ημέρες κάποιο πεζοδρόμιο στην οδό Ποσειδώνος, ειδικά όταν εκεί έχασε την ζωή του ένας Ιταλός τουρίστας πριν τρία χρόνια σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Αλλά όχι μόνο μένει ημιτελές τόσο καιρό, αλλά τα κλαδιά και δένδρα που κόπηκαν παραμένουν πεταμένα στο πλάι. Κανείς δεν ενδιαφέρετε να τα απομακρύνει. Μια τριτοκοσμική αλγεινή εικόνα αδιαφορίας. Συνεργείο της ΔΕΗ κλάδεψε κάποια δένδρα, τα μισά κλαδιά μείνανε στον δρόμο και περιμένουν τους εθελοντές ή κάποιον από τον δήμο ένα μήνα τώρα να τα παραλάβει.

Η περιοχή του προφήτη Αμμως είναι μια απέραντη χωματερή που σε λίγο θα φθάσει ως την παραλία. Ο καθένας ρίχνει τα μπάζα του και ότι σκουπίδι μπορεί κανείς να φανταστεί και αυτό γίνεται οργανωμένα αφού σκεπάζονται και με μπουλτόζα για να μην φαίνονται το καλοκαίρι. Είναι δύσκολο να ανοιχτεί ένα χαντάκι αποτρεπτικά, ή «συμφέρει» αυτή η κατάσταση κάποιους ημέτερους;;; Ελεος πιά αυτή σας η ανικανότητα, γιατί θα πρέπει δηλαδή εγώ ο πολίτης όποτε βγαίνω έξω να βλέπω αυτό το χάλι;; Δεν πληρώνουμε τα ανταποδοτικά τέλη μήπως;;;

Κάποια φερέφωνα σας διαφημίζουν ότι «καθαρίσατε» το Μανδράκι λες και είναι σπουδαίο γεγονός να είναι καθαρό το κέντρο (μόνο) της πόλης και όχι υποχρέωσή σας, αφού εσείς φάγατε τα σίδερα και μας παρακαλάγατε να σας βγάλουμε δήμαρχο. Δεν σας παρακαλάγαμε εμείς οι πολίτες να αναλάβετε αυτή την θέση. Και από πότε τα αυτονόητα έγιναν «σπουδαίο γεγονός» για διαφήμιση;; Κάντε λοιπόν τα αυτονόητα για τα οποία σας πληρώνουμε για να λέμε ότι ζούμε σε μια πολιτισμένη πόλη και όχι σε μια τριτοκοσμική. Αν δεν ξέρετε ή δεν μπορείτε πηγαίνετε σε κάποια διπλανή τουριστική χώρα να πάρετε μαθήματα «ευταξίας» και καθαριότητας!














Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/3/16 11:40

    Μονο για τα πανηγύρια είστε άξιοι, κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης.Tρέχετε πίσω από τις κάμερες να δίνετε συνεντεύξεις για την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης όταν,ο πολιτισμός έχει φύγει από το νησί δεκαετίες τώρα.
    Ξεφτίλα και ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/3/16 19:11

    ΤΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ?ΧΑ ΧΑ ΜΗΝ ΧΕΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/3/16 19:12

    ΑΦΟΥ Ο ΣΕΡΓΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΑΛΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΡΟΔΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/3/16 22:14

    EXEI GINEI ESTO ENA PRAGMA POY NA ANADYKNIEI POLITISMO STHN PODO GIA NA THN PSHFISOYME????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/3/16 09:11

    ΠΑΙΞΤΕ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/3/16 16:09

    ΜΙΛΑΣ ΓΑΛΙΚΑ ? ΟΚ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ? Ε ΤΟΤΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/4/16 08:48

    Δυστυχώς με αυτά τα χάλια διωχνουμε όλο και περισσότερο τους τουρίστες. Δυστυχώς κανείς δεν αγαπά τον τόπο παρά μόνο την τσεπουλα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/4/16 14:44

    Ακόμη και το Παλάτι των ιπποτών που είναι μνημείο τοποθέτησαν οι ξεδιάντροποι κεραίες κινητής τηλεφωνίας.
    Ουστ και ακόμη παρακάτω που θέλετε και πολιτιστική πρωτεύουσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/16 16:48

      Ρε φίλε και συ με τις κεραίες...μας τάχεις κάνει τσουρέκια ενα χρόνο τώρα. Όχι ότι έχεις άδικο. Δίκιο έχεις.

      Να ξηλωθούν τώρα, μαζί με τα φώτα, τα τηλέφωνα το νερό τις τουαλέτες και ότι άλλο έχει αλλοιώσει την "ταυτότητα" του μουσείου.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος30/4/16 15:35

    ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ. ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ Κ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/4/16 17:29

    ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΙΑΝΟ ΚΑΤΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΞΕΡΕΤΕ Κ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΟΙ ΘΑ ΡΗΞΟΥΜΕ ΑΥΓΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΙΣ ΚΑΡΛΟΤΑΣ ΦΑΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *