ροή ειδήσεων

Σάλος με όργια σε μοναστήρι της Ρόδου! Γιατί ζητούν 800.000 ευρώ από μια γυναίκα;


Η γυναίκα που κατηγορείται αναφέρει πως είδε τα πάντα από ταράτσα σπιτιού, παρέα με μια φίλη
της – Διαβάστε τι έγραψε…

Για την 9η Φεβρουαρίου του 2017 αναβλήθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου η αγωγή που υπέβαλαν 8 κάτοικοι της Χάλκης, με την οποία διεκδικούν 100.000 ευρώ έκαστος από μια Αγγλίδα συγγραφέα. Η συγγραφέας εξέδωσε συγκεκριμένα βιβλίο κατά την παραμονή της στη Χάλκη, το 2009, στο οποίο έγραφε για όργια σε μοναστήρι!


Η δίωξη σε βάρος της κινήθηκε μετά από μήνυση 8 κατοίκων του νησιού κατά της ίδιας και της εκδότριας εταιρείας. Πληροφορήθηκαν από τρίτους ότι η κατηγορούμενη είχε εκδώσει βιβλίο με τίτλο «Greek Expectations», στο οποίο αναφέροντο »άκρως δυσφημιστικά, μειωτικά, προσβλητικά και ψευδή γεγονότα» για το πρόσωπό τους, τα οποία προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή τους.


Το επίμαχο απόσπασμα στο βιβλίο

Αναζήτησαν το βιβλίο και διαπίστωσαν ότι στις σελίδες 187-188 κάνει προσωπική αναφορά σε εκείνους, γράφοντας επί λέξει: «….Ανέβηκα με την Σάλλυ, ο Φίλ δεν ενδιαφερόταν καθόλου για το όλο θέμα. Καθίσαμε σε μια ταράτσα, έχοντας τα κελιά πίσω μας, παρατηρώντας τη θέα κάτω. Η αυλή ήταν φωτισμένη λαμπερά με φώτα που κρέμονταν από το κεντρικό αρχαίο κυπαρίσσι…


Ό ιερέας τελούσε την λειτουργία, η εικόνα περιφέρθηκε τριγύρω για να φιλήσουν οι πιστοί και ο άρτος ευλογήθηκε. Όμως, κάτι συνέβαινε στο κελί πίσω μας, το οποίο μας τράβηξε την προσοχή και μας απέσπασε από την θρησκευτική τελετή από κάτω. Αν και ήμασταν γυναίκες του κόσμου όντως, η Σάλλυ κι εγώ, μάλλον σοκαριστήκαμε όταν συνειδητοποιήσαμε τι συνέβαινε την ίδια ώρα που ο παπάς έψαλλε τις ευλογίες του…


Όμως δεν μπορούσαμε να κάνουμε λάθος για το γεγονός ότι μέσα στο κελί είχε δυο κορίτσια τα οποία προσκαλούσαν μια σειρά από νεαρούς άνδρες μέσα στο δωμάτιο, φαινόταν για στοματικό σεξ, κΑι αυτό τονίσθηκε όταν το ένα από το κορίτσια εμφανίστηκε σύντομα, σκουπίζοντας το στόμα της επιδεικτικά, ενώ ο προηγούμενος (τελευταίος) πελάτης της απομακρύνθηκε, προσαρμόζοντας χωρίς συστολή, τα γεννητικά του όργανα στο παντελόνι του.,,


Φάνηκε ότι οι κόρες του επιστάτη του Μοναστηριού είχαν χρησιμοποιηθεί από τον πατέρα τους από την πρώιμη ηλικία και επομένως δεν σκέφτηκαν τίποτα παρά να βοηθήσουν στην εκτόνωση της σεξουαλικής έντασης των νεαρών, όμως σε ώρα ανάρμοστη. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι άφησε μόνο μια άσχημη γεύση στο στόμα!».


Η απάντηση της Αγγλίδας κατηγορούμενης
Η Αγγλίδα υπεραμύνεται της αθωότητάς της. Διατείνεται ότι το έτος 2008, καθώς κατοικούσε μόνιμα στο νησί, έγραψε ένα βιβλίο, που εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2008, στο οποίο αναφέρονται φανταστικά περιστατικά που εμπνεύστηκε από τις εντυπώσεις ή εμπειρίες που συνδέονται με την πρώιμη περίοδο της ζωής της στην Ελλάδα.


Υποστηρίζει ότι τα αναφερόμενα στο βιβλίο της φανταστικά περιστατικά επικεντρώνονται σε 3 φανταστικούς τόπους οι οποίοι αναφέρονται με φανταστικές ονομασίες και δεν αποκαλύπτεται ποιος τόπος είναι ο καθένας.

alert51

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/3/16 06:05

    Χάλκη αντί για Ρόδο, 100.000 αντί για 800.000... Σαν να έμπλεξες τα μπούτια σου μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *