ροή ειδήσεων

Μικροί μαθητές του Αρχαγγέλου μοίρασαν φυλλάδια για την ασφαλή οδήγηση


Την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, παιδιά του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου, μοίρασαν ενημερωτικό έντυπο υλικό στους οδηγούς οχημάτων, κατά τη διέλευσή τους από τις δύο κεντρικές εισόδους της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου.
Το υλικό περιελάμβανε ενημέρωση για την ασφαλή οδήγηση και τη χρήση ζώνης ασφαλείας για τα αυτοκίνητα και κράνους για τα δίκυκλα.
Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Δ/νσης Α΄Δ.Α. Δωδ/σου-Α.Τ. Αρχαγγέλου, της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου, καθώς και του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου.
Αποτελεί την 6η δράση στο πλαίσιο της πιλοτικής πρωτοβουλίας για τον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων που ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Αθλητισμού κύριος Στέργος Παρδαλός με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου κατά το προηγούμενο διάστημα, μετά από τα αλλεπάλληλα τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν στην περιοχή και τα οποία κόστισαν τη ζωή σε νέους συμπολίτες μας.
Η πιλοτική αυτή πρωτοβουλία, ξεκίνησε με την ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Δραστικός Περιορισμός των Τροχαίων Ατυχημάτων στον Αρχάγγελο» που πραγματοποιήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2015 και έκτοτε συνεχίζεται με δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης μαθητών, γονέων και οδηγών.
Όπως δήλωσε ο κύριος Στέργος Παρδαλός, το αμέσως επόμενο διάστημα οι δράσεις αυτές θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του νησιού. Στόχος είναι να σταματήσουμε να θρηνούμε νέα θύματα που χάνονται άδικα στο βωμό της ασφάλτου και ως δημοτική αρχή θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο προκειμένου να συμβάλουμε στην επίτευξη αυτού του στόχου.



http://rodosreport.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *