ροή ειδήσεων

Συλλήψεις μεταναστών με πλαστές ροζ κάρτες - Αφέθηκαν ελεύθεροι από τον εισαγγελέα!


Ακόμα τέσσερις συλλήψεις μεταναστών πραγματοποίησαν το Σαββάτο και την Παρασκευή στα λιμάνια της Μυτιλήνης και του Πειραιά...



στελέχη του λιμενικού. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 3 Πακιστανοί με πλαστές ροζ κάρτες, δηλαδή πλαστά έγγραφα προσωρινής διαμονής. Έγγραφα τα οποία θα τους εξασφάλιζαν την προσωρινή διαμονή τους τουλάχιστον στην Ελλάδα. Οι συλλήψεις έγιναν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης και με απόφαση του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ένας ακόμη 30χρονος συνελήφθη χθες στο λιμάνι του Πειραιά, αυτός με έξι πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα. Ο 30χρονος είχε προορισμό τη Μυτιλήνη και πάνω του βρέθηκαν και δύο ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Μυτιλήνη για Πειραιά, για πρόσωπα που ήταν ίδια με αυτά που αναγράφονταν στα πλαστά έγγραφα.

Όπως μετέδωσε ο σταθμός Αιγαίου της ΕΡΤ, στον εξωτερικό χώρο του hot spot στη Μόρια παραμένουν πάνω από 450 μετανάστες από το Πακιστάν, οι οποίοι δεν πάνε να καταγραφούν στο hot spot, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη και στη συνέχεια την απέλαση τους. Ας σημειωθεί επίσης ότι 50 Πακιστανοί οδηγήθηκαν χθες με το πλοίο της γραμμής από τη Μυτιλήνη στην Καβάλα προκειμένου να απελαθούν στην Τουρκία τις επόμενες μέρες.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *