ροή ειδήσεων

Λαρεντζάκης: «Διπλό από την τηλεόραση...»


Την ανάγκη ενός «διπλού» στην Αμαλιάδα, προκειμένου να πάρει η ομάδα του σπουδαία ώθηση, εν όψει των play-offs, επεσήμανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο γκαρντ του Κολοσσού Ρόδου, αναφέρθηκε παράλληλα στο γεγονός ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί, λόγω του τραυματισμού που είχε υποστεί στο πόδι, στο ματς με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Ύστερα από σχεδόν δύο εβδομάδες επιτέλους επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση! Στο τελευταίο μας παιχνίδι πήραμε μία καλή νίκη κόντρα στα Τρίκαλα και έτσι κατά τη διάρκεια της διακοπής υπήρξε ηρεμία, ενώ είχαμε και μερικές ημέρες ξεκούρασης, κάτι που χρειαζόμασταν αρκετά.

Το μόνο κακό είναι πως από εκείνο το ματς είχα κάποιες ενοχλήσεις το πόδι, οι οποίες δυστυχώς συνεχίστηκαν όλο αυτό το διάστημα και έτσι δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στην Αμαλιάδα. Έκανα πολλές θεραπείες, το πρόβλημα αρχίζει να υποχωρεί και νιώθω γενικά καλύτερα, αλλά αποφασίσαμε να μείνω στη Ρόδο και να φορτσάρω για την επόμενη αγωνιστική. Έτσι, θα δω την προσπάθεια της ομάδας μας από την τηλεόραση, αλλά πιστεύω πως όλη την εβδομάδα που πέρασε έχει προσαρμοστεί και προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι με τον Κόροιβο.

Θέλουμε οπωσδήποτε το διπλό, αφού φέτος δεν τα έχουμε πάει τόσο καλά μακριά από την έδρα μας, ενώ με μία νίκη στην Αμαλιάδα θα μας δοθεί η ευκαιρία να κοιτάξουμε ακόμη πιο ψηλά, καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα μετά.

Μιας και έρχεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σας εύχομαι να περάσετε καλά και να έχετε υγεία εσείς και οι οικογένειές σας!

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα

Γιαννούλης»


basketblog.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *