ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΟ MEGA!


ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΗΜΑ


Ιδιαίτερα κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για το μέλλον ενός από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς
σταθμούς της χώρας, του MEGA, που επί σειρά ετών βρισκόταν στην κορυφή της κατάταξης στον πίνακα τηλεθέασης. Ο κίνδυνος του «μαύρου» είναι ορατός πλέον για το κανάλι της Μεσογείων με τους εκατοντάδες εργαζομένους σε αυτόν να ανησυχούν για την επόμενη μέρα.


Όπως φαίνεται όμως μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου δεν επήλθε συμφωνία και η ρήξη μεταξύ των πλευρών είναι ορατή και… ανησυχητική. Οι μέτοχοι δεν συμφώνησαν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με μία από τις πλευρές να εμμένει στη θέση της ώστε τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο να δοθούν χρήματα σε εταιρεία παραγωγής, ενώ άλλη πλευρά εμμένει στο ότι για να συμμετέχει σε αυτήν πρέπει να αλλάξει η ηγετική «πυραμίδα», ενώ μάλιστα μία από τις πλευρές δηλώνει πως έχει τα χρήματα να τα διαθέσει, αλλά χωρίς ωστόσο να τα… εμφανίζει στο τραπέζι των συζητήσεων.


Οι φόβοι των εργαζομένων για την επόμενη μέρα ενισχύονται και μετά το «διαζύγιο» του σταθμού με αυτόν της Κύπρου, του MEGA Κύπρου, που αποδεικνύει ρήξη μεταξύ των μετόχων. Ουδείς γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει και αν τελικά οι διαφωνίες μεταξύ των μετόχων προκαλέσουν την οριστική ρήξη με αποτέλεσμα το MEGA να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις του.



Έγκυρες πληγές αναφέρουν πως μέσα στο σαββατοκύριακο θα γίνουν άτυπες συναντήσεις μεταξύ των πλευρών και αν τελικά βρεθεί λύση, τότε τη Δευτέρα, σε συνεδρίασή του το ΔΣ θα αποφασίσει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Στην άλλη περίπτωση, αν δεν επέλθει συμφωνία, οι εξελίξεις στο MEGA θα είναι πολύ δυσάρεστες καθώς θα συνεχιστεί η φθίνουσα πορεία του κάνοντας ακόμα πιο ορατό τον κίνδυνο του «μαύρου» για τον τηλεοπτικό σταθμό που έγραψε τη δική του ιστορία και κορυφώνοντας την αγωνία των εκατοντάδων εργαζομένων του που τον στήριξαν και έβαλαν πλάτη όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής παρουσίας του…!


Εκτός κι αν κάποιοι θέλουν να… οδηγήσουν στο «μαύρο» το MEGA για να δηλώσουν «παρών» μέσα από καινούργιες συχνότητες…!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *