ροή ειδήσεων

Συνελήφθησαν 21 άτομα στη Ρόδο για παράνομο τζόγο


Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε χωριό της Ρόδου, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας του νησιού προχώρησε στη σύλληψη 21 ατόμων για διοργάνωση και συμμέτοχη σε παράνομο τζόγο.

Πιο αναλυτικά, συνελήφθησαν ο 64χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ένας 37χρονος υπεύθυνος, δυο ημεδαπές υπάλληλοι ηλικίας 31 και 23 ετών με ρόλο «ντίλερ», μία 25χρονη υπήκοος Σλοβακίας εργαζόμενη ως σερβιτόρα και δεκαέξι άνδρες παίκτες, 15 ημεδαποί και 1 υπήκοος Ιταλίας, ηλικίας από 22 έως 61 ετών.

Έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος είχε διοργανώσει στο κατάστημά του και διενεργούσε με δυο «ντίλερ» το παράνομο παίγνιο «POKER – TEXAS HOLDEM» σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Μέσα στο κατάστημα λειτουργούσε ένα δωμάτιο με ελεγχόμενη πρόσβαση, στο οποίο υπήρχαν διαμορφωμένα τραπέζια που συμμετείχαν οι δεκαέξι συλληφθέντες παίκτες με χρηματικό στοίχημα.Για τη συμμετοχή στο παράνομο παιχνίδι, οι παίκτες έδιναν, σαν προκαταβολή, χρηματικό ποσό που αντιστοιχούσε σε ανάλογης αξίας μάρκες.

Στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.600 ευρώ, 260 παιγνιόχαρτα, 200 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας, πρόχειρες σημειώσεις με ονόματα συμμετεχόντων και αντίστοιχα χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικός υπολογιστής και μία τηλεόραση.

Έτσι, ο ιδιοκτήτης, ο υπεύθυνος και δύο υπάλληλοι, από τους συλληφθέντες μαζί με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *