ροή ειδήσεων

Αποκάλυψη Τόσκα: «Φακελωμένοι» 2.200 στο υπουργείο του ο Ελ. Βενιζέλος και ο Χ.Φλωράκης!


Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ενημέρωσε τη Βουλή, κατά τη συζήτηση για την ασφάλεια, ότι στο υπουργείο υπήρχαν 2.200 «κρυφοί φάκελοι» «από χαλεπούς καιρούς», τους οποίους «ανακάλυψε με μεγάλη δυσκολία» και για τους οποίους -όπως είπε- είχε δοθεί παράταση μέχρι το 2027 να μείνουν κλειστοί.


«Ξέρετε ποιους αφορούσαν οι φάκελοι αυτοί; Ξέρει ο κ. Δένδιας κι ο κ. Κικίλιας. Από Ελευθέριο Βενιζέλο μέχρι Χαρίλαο Φλωράκη», είπε και προσέθεσε ότι θα δοθούν αυτά τα στοιχεία και θα ενημερωθεί η Βουλή.

Τέλος, επικαλέστηκε στατιστικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία υπάρχει μία μείωση στο κοινό έγκλημα στις μεγάλες πόλεις, ποιοτικές διαφοροποιήσεις που εξέτρεψαν το έγκλημα σε εύκολους στόχους ή χαμηλού ρίσκου και μείωση των παραβάσεων σε ειδικά εγκλήματα (ανθρωποκτονίες, σεξουαλικά εγκλήματα, λαθρεμπόριο). «Βάζουμε στόχους και προτεραιότητες γιατί καμία Αστυνομία δεν μπορεί να ελέγξει κάθε μορφή εγκλήματος και κανένα σύστημα δεν μπορεί να προστατεύει από τα πάντα», είπε.

«Επιδίωξη είναι η συνεχής βελτίωση του επιπέδου προστασίας των πολιτών, η αναβάθμιση της ποιότητας εξυπηρέτησής τους, η διατήρηση της συνοχής της κοινωνίας και η διασφάλιση περιβάλλοντος ευνομίας και ομαλότητας» κατέληξε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

matrix24.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *