ροή ειδήσεων

Aσφάλιση αυτοκινήτου «με το χιλιόμετρο»


Την ασφάλιση αυτοκινήτου «με το χιλιόμετρο» εισάγει η Anytime στην Ελλάδα, έναν τρόπο ασφάλισης με μεγάλη απήχηση στο εξωτερικό...


και σημαντικό όφελος για όποιον διανύει λίγα χιλιόμετρα. Αν χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για σύντομες διαδρομές, διαθέτει δύο αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα κάνει μικρές αποστάσεις, ή ακόμη προτιμά τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ο ιδιοκτήτης του έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει την καινοτομία του Buy The Mile.

Πώς γίνεται
Ο τρόπος είναι απλός: με την τοποθέτηση μιας ειδικής συσκευής που δίνεται δωρεάν και τοποθετείται εύκολα, μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να απαιτούνται γνώσεις ηλεκτρολογίας ή ηλεκτρονικής.
Γίνεται καταγραφή των χιλιομέτρων μέσω εντοπισμού της γεωγραφικής θέσης και στη συνέχεια, τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.
Όποιος διανύει ως και 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο, έχει έτσι την ευχέρεια της ασφάλισης Buy The Mile με χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τα κλασικά προγράμματα ασφάλισης. Τα προγράμματα Buy The Mile είναι κατάλληλα για τους ιδιοκτήτες Ι.Χ. επιβατηγών αυτοκινήτων που διανύουν μέχρι και 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο και έχουν αυτοκίνητο με ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από την 1 Ιανουαρίου 2000 και μετά, καθώς τα παλαιότερα οχήματα δεν έχουν τεχνολογικά τη δυνατότητα να υποστηρίξουν την ειδική συσκευή.

Τρία προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile
Από την Anytime διατίθενται 3 προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile για το αυτοκίνητο, ανάλογα με τις καλύψεις που εξυπηρετούν τον πελάτη:
Το Basic Buy The Mile 5.000, ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.
Το Economic Buy The Mile 5.000, το οποίο σχεδιάστηκε για όσους οδηγούς θέλουν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρους Οδικής Βοήθειας και,
To Value Buy The Mile 5.000, μια ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λ.π. Σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mile μπορεί να προστεθεί και η κάλυψη της Νομικής Προστασίας.

Ενημέρωση και μέσω app
Οι πελάτες ενημερώνονται για τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει αλλά και για το υπόλοιπο των χιλιομέτρων που υπολείπονται στο πρόγραμμα, 24 ώρες το 24ωρο, μέσω μιας ειδικής online εφαρμογής ή κατεβάζοντας το Buy The Mile app στο κινητό. Σε κάθε περίπτωση, πάντως ενημερώνονται αυτόματα με sms ή με e-mail όταν έχουν διανύσει το 80% των χιλιομέτρων και μία ακόμη φορά όταν έχουν φτάσει το 95% των χιλιομέτρων.

Ασφάλιση σε δύο απλά βήματα
Για να ασφαλίσει κανείς το αυτοκίνητο του με Buy The Mile χρειάζονται δύο απλά βήματα: το πρώτο βήμα είναι, είτε η εγγραφή ηλεκτρονικά στο www.anytime.gr, συμπληρώνοντας τη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων, καταχωρώντας τα στοιχεία του αυτοκινήτου του, τη διάρκεια ασφάλισης και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί και συμπληρώνοντας τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ώστε να ολοκληρωθεί η αγορά της ασφάλειας, ή τηλεφωνικά, καλώντας στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών 210 94 60000 ή 801 11 30000. Το δεύτερο βήμα είναι η εγκατάσταση της ειδικής συσκευής που θα λάβει εντελώς δωρεάν, στο αυτοκίνητό του.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *