ροή ειδήσεων

Πολωνοί ταξιδιωτικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι στην Κω


Με σκοπό τη στήριξη του τουρισμού της Κω, και στο πλαίσιο των δράσεων που έχουν προγραμματιστεί για την αναστροφή του αρνητικού κλίματος στις αγορές του εξωτερικού, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα φιλοξενήσει στο νησί 10 δημοσιογράφους και 160 ταξιδιωτικούς πράκτορες από την Πολωνία, κατά το διάστημα από τις 24 έως τις 30 Απριλίου 2016.

Η φιλοξενία των εκπροσώπων των πολωνικών ΜΜΕ και των τουριστικών πρακτόρων, εντάσσεται στο γενικό πλάνο δράσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος και την αποκατάσταση της εικόνας της Κω, ως ενός εκ των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών, μετά το πλήγμα που δέχθηκε λόγω της αρνητικής δημοσιότητας, απόρροια της προσφυγικής κρίσης.

Θα ακολουθήσουν ανάλογες δράσεις από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε στοχευμένες τουριστικές αγορές, όπου διαπιστώνεται υστέρηση κρατήσεων για την Κω.

Με δεδομένο τον ενδιαφέρον για τουρισμό της Κω, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έγκαιρα και σε πρώτη προτεραιότητα σχεδίασε ένα ειδικό πρόγραμμα δράσεων ενίσχυσης της τουριστικής φήμης του νησιού. Σημειώνεται ότι λόγω των ειδικών συνθηκών που διαμορφώθηκαν τον τελευταίο χρόνο, η Κως είναι το πρώτο νησί της Περιφέρειας από όπου ξεκινά η εφαρμογή του τριετούς στρατηγικού πλάνου για τον

τουρισμό. Ήδη η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει παραδώσει στον Δήμο της Κω το εξειδικευμένο Marketing Plan του τουριστικού προϊόντος του νησιού, προκειμένου να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή η καμπάνια “Kos made of summer”.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *