ροή ειδήσεων

Αντιπεριφερειάρχης Χίου: «Καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος»

Αντιδράσεις προκαλεί η διαδικτυακή ανάρτηση του γεωγραφικού αντιπεριφερειάρχη Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος, με αφορμή τις συνεχείς τις τελευταίες δύο ημέρες παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου στις Οινούσσες και τα Ψαρά από τους Τούρκους, έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος».

Πιο αναλυτικά, μέσω Facebook, το βράδυ της Τετάρτης ο κ. Κάρμαντζης υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «το σύνθημα των καταδρομέων μας για το οποίο Συμφωνώ Απόλυτα και το εκφράζω απόλυτα με τις ιδιότητες που φέρω με τη σειρά που ακολουθούν ως Έφεδρος Επίλαρχος, πρώην Βουλευτής Χίου και Νυν Αντιπεριφερειάρχης Χίου είναι ότι καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος! Αυτή λοιπόν είναι η πραγματικότητα που πρέπει να λέγεται από τα χείλη όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων απανταχού της γης! Έχουμε ένα γείτονα άθλιο, άπληστο, μπαμπέση, βάρβαρο και απολίτιστο, ένα γείτονα βουτηγμένο στο αίμα, πάντα ύπουλο και επικίνδυνο που καιροφυλακτεί πάντα για να χτυπήσει και να αρπάξει χωρίς οίκτο!

Γνωρίζουμε δε ότι αυτό το αισχρό κράμα των 50 και βάλε Εθνικών και Θρησκευτικών μειονοτήτων το κανάκεψαν και το δημιούργησαν οι άθλιοι μπάσταρδοι της Αναθεματισμένης Δύσης προαιώνιοι εχθροί του Γένους μας με διάφορους άλλους και τώρα πληρώνουν για αυτά που δημιούργησαν και θα πληρώσουν πολλά ακόμα!

Πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο Ενωμένοι Έλληνες, Έλληνες ομόψυχοι, Έλληνες αδελφωμένοι και μονιασμένοι (σ' αυτούς τους Έλληνες χωράνε ακόμα μετανιωμένοι όμως, Φιληδες Τασιες Ρεπουσενες και Σιες) μπορούμε να αντισταθούμε και να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ορδές περιμετρικά του Έθνους μας και μόνο με τις δικές μας δυνάμεις και αλήθεια μπορούμε!!

…Αν το ύφος της γραφής μου ξαφνιάσει κάποιους δεν Ζητώ Συγγνώμη διότι αυτό που μας έχει ρημάξει τελικά είναι ο καθωσπρεπισμός έχοντας χάσει την αυθεντικότητα μας!!» ανέφερε ο κ. Κάρμαντζης.

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε όταν η ανάρτησή του αυτή διαδόθηκε, το πρωί της Πέμπτης ο αντιπεριφερειάρχης προχώρησε σε διευκρινιστική τοποθέτηση. Συγκεκριμένα, αντέτεινε ότι η επίμαχη αυτή ανάρτησή του «δεν απευθύνεται στον τουρκικό λαό, αλλά στο βαθύ στρατιωτικό κράτος, που με τις γνωστές μεθόδους του προκαλεί το κοινό αίσθημα. Ο ελληνικός και τουρκικός λαός είναι μακριά από τα παιχνίδια της τουρκικής διπλωματίας και στρατιωτικής ηγεσίας και αυτοί οι δυο λαοί θα ανατρέψουν τέτοιου είδους ακραίες πολιτικές».

Σύμφωνα, πάντως, με τα ΜΜΕ της Χίου, οι αρχικές αναφορές του αντιπεριφερειάρχη έφτασαν μέχρι την Τουρκία, όπου ο Τύπος σχολιάζει μέσω κοινωνικών δικτύων ότι «είναι απίστευτα όσα διαβάζουμε ότι έγραψε ο κυβερνήτης της Χίου. Γιατί τόσο μίσος;».

Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «εθνικιστικό παραλήρημα» και «αδιανόητες φράσεις» του κ. Κάρμαντζη για την Τουρκία.

«Διερωτώμεθα λοιπόν αν κάποιος Τούρκος διαβάσει τις θέσεις αυτές, θα έχει την επιθυμία να επισκεφτεί το νησί μας; Αντιλαμβάνεται ο Αντιπεριφερειάρχης το κακό που κάνει στον τουρισμό του νησιού; Αλλά κυρίως αντιλαμβάνεται το μίσος που στάζει στις ψυχές των Χιωτών και Χιωτισσών και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά;» αναρωτιέται ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ.

Κάνει λόγο για «τεράστιες ευθύνες» του αντιπεριφερειάρχη «για το μίσος που σπέρνει και τις απόψεις που διατυπώνει, οι οποίες δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τα φιλειρηνικά αισθήματα των κατοίκων της Χίου». Καλεί δε την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, «να τον παραιτήσει άμεσα από τα καθήκοντά του για το καλό του τόπου μας και τη Νέα Δημοκρατία να τοποθετηθεί για το ζήτημα».

Σε δήλωσή της η κ. Καλογήρου αναφέρει ότι λυπάται για την τοποθέτηση του κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, την αποδοκιμάζει και σημειώνει πως «φυσικά δεν εκφράζει την Περιφέρεια».

Ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης κατέβασε τελικά την Πέμπτη τη συγκεκριμένη ανάρτηση από το προφίλ του στο Facebook.

Newsroom ΔΟΛ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/4/16 21:35

    Πατριωτάρα μου εσύ, Ελληνάρα της δεκάρας, δεν σε είδα να κάνεις τις ίδιες αναρτήσεις για τους απατεώνες πολιτκούς και στα τόσα σκάνδαλα που ρήμαξαν την χώρα αυτή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/4/16 21:36

    Αντε θα μπεις και συ στο βιβλίο για τα βραβεία "παπαρίον"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *