ροή ειδήσεων

Καρατζαφέρης: Υψηλότατη πρόκληση το να είναι ο Νικόλαος στα ψηφοδέλτιά μας


«Ο τίτλος του βασιλιά παραμένει για τον Κωνσταντίνο, αλλά το θέμα του πολιτεύματος έχει κλείσει»

«Η Εθνική Ενότητα είναι φυσική συνέχεια του ΛΑΟΣ. Για την ακρίβεια είναι βασική συνιστώσα της Εθνικής Ενότητας» τόνισε ο πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Star» και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και πρόσθεσε: «Δεν είναι μικρό μέγεθος ο Μπαλτάκος. Θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν Γιάννη Αγγέλου ή ένας Αντώνης Λιβάνης. Θα αφήσω τον Τάκη Μπαλτάκο να κάνει παιχνίδι. Είναι καλός παίκτης αλλά δεν είχε βρει ποτέ καλό συμπαίκτη»…

Σε ότι αφορά την κυβέρνηση Παπαδήμου ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι: «ήταν μια ιστορία που ξεκίνησε με εντολή Παπούλια ο οποίος μου ζήτησε να κάνουμε κάτι γιατί δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τους άλλους δυο. Του είχα πει, μάλιστα, πως αυτό θα σώσει τη χώρα αλλά θα καταστρέψει εμένα. Ο Παπαδήμος ήταν μια επιλογή για να μπορεί να μιλάει η Μέρκελ μαζί του. Στόχος εκείνης της κυβέρνησης ήταν να κερδίσουμε χρόνο για την Ελλάδα, όταν είδα πως οι υπόλοιποι είχαν κάνει άλλα deal, κάτω από το τραπέζι, έφυγα για να μην πω ψέματα στον ελληνικό λαό».

Επιπλέον σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του ίδιου αλλά και του νέου κόμματος ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε: «Είμαι ευρωσκεπτικιστής και δεν θα αλλάξω τώρα. Είμαι υπέρ αυτού που είναι καλό για τον τόπο. Αν είναι καλό το ευρώ, τότε ευρώ. Αν είναι καλή η δραχμή, τότε δραχμή. Με το ευρώ πτώχευσα μέσα σε επτά χρόνια. Με την δραχμή ήταν δύσκολα αλλά δεν πτώχευσα. Η Ευρώπη δεν δημιουργεί καμία ελπίδα επιβίωσης της χώρας. Υπάρχει ευρωλατρεία και δραχμοφοβία. Εγώ στέκομαι στη μέση. Με το ευρώ η Ελλάδα δεν έχει δρόμο προς τα πάνω. Δεν θα έχει άνοδο. Η τρόικα μας μαστιγώνει άγρια και το 90% των βουλευτών είναι υπέρ του μνημονίου» και συμπλήρωσε: «Είμαι από τα παιδιά που δεν κωλώνουν. Που δεν κάνουν πίσω. Ξέρω ότι ο δρόμος μπροστά μου είναι δύσκολος αλλά θα τον ανοίξω. Θα κάνουμε face control σε όσους έρθουν στην Εθνική Ενότητα. Εμείς είμαστε δεξιό κόμμα. Κινούμαστε εκεί που κινούταν η ΝΔ επι Αβέρωφ. Δεν πρόκειται να πάρω τωρινά στελέχη της Χρυσής Αυγής. Παλαιότερα στελέχη, όμως, γιατί όχι; Εδώ είχα πάρει στο ΛΑΟΣ τον Μάκη τον Βορίδη που ήταν πιο δεξιά ακόμα. Μπορεί να μην είχε νεοναζιστικό παρελθόν είχε, όμως, τσεκούρια».

Τέλος ο πρόεδρος της εθνικής Ενότητας, έβαλε… «φωτιά» στο πάνελ της εκπομπής όταν ανέφερε πως: «Ο τίτλος του βασιλιά παραμένει για τον Κωνσταντίνο. Όταν κάποιος είναι στρατηγός και αποστρατεύεται πάλι στρατηγό τον λέμε. Το θέμα του πολιτεύματος έχει κλείσει. Αν ήμουν πρωθυπουργός, όμως, θα του έδινα θέση. Θα μπορούσα να τον χρησιμοποιούσα σε ρόλο πρεσβευτή, για παράδειγμα. Υψηλότατη πρόκληση το να είναι ο Νικόλαος στα ψηφοδέλτιά μας. Ποια οικογένεια δεν θα τον ήθελε για… γαμπρό της»!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/4/16 00:06

    Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί σας!!!! Πάρτο χαμπάρι. Καμμένο χαρτί και εσύ και όλοι οι όμοιοί σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *