ροή ειδήσεων

HOME PORT ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ Ρόδου από τις 20 Ιουνίου για την «Costa».


Στις 20 Ιουνίου πρόκειται να ξεκινήσει η λειτουργία του τουριστικού λιμανιού της Ρόδου ως home port για το πλοίο NeoRiviera της εταιρείας Costa και οι προετοιμασίες από τις τοπικές αρχές και υπηρεσίες εξελίσσονται ήδη με εντατικούς ρυθμούς.
Προχθές επισκέφθηκε τη Ρόδο η υπεύθυνη για το home porting της εταιρείας και είχε συνεργασία με τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου, προκειμένου να διευθετηθούν θέματα που αφορούν κυρίως την εξυπηρέτηση, τη διαμονή και τη μετακίνηση των επιβατών του πλοίου, όταν θα ξεκινά τις κρουαζιέρες του από τη Ρόδο.
Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Τουρισμού και αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μαρίζα Χατζηλαζάρου, για πρώτη φορά φέτος οι επιβάτες θα έρχονται στη Ρόδο με ναυλωμένες πτήσεις, κυρίως από την Ισπανία και θα ανέρχονται σε 700-1.000 άτομα κάθε φορά. Το πλοίο θα πραγματοποιήσει συνολικά 7 κρουαζιέρες με αφετηρία το λιμάνι της Ρόδου και κάθε φορά οι επιβάτες θα παραμένουν στο νησί για 2 νύχτες και 3 ημέρες πριν τον απόπλου.
«Προσπαθούμε να το οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, γιατί είναι πολύ σημαντικό να πάει καλά» είπε η κ. Χατζηλαζάρου.


Πηγή: //www.ert.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *