ροή ειδήσεων

Νοσοκομειακός εξοπλισμός δέκα τόννων έρχεται στη Ρόδο απο την Σουηδία


Προσπαθώντας για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια για την βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχομένων Υπηρεσιών του Ιδρύματος

ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ ΡΟΔΟΥ, Ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου -ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ-, δια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Αναστασίας Σταυριανού-Γεωργιάδη -Προέδρου- Ειρήνης Παπακωνσταντίνου Γενική Γραμματέα- Εφημίας Αθανασιάδου Ταμία- Φλώρας Παπακωνσταντίνου αντιπροέδρου- Ειρήνης Πίπου Δημόσιες Σχέσεις-Σεβαστής Περιφεράκη εσωτερικών υποθέσεων- Φωτεινής Στεργιαδη θέματα περιβάλλοντος, θέλουμε να χαρίσουμε καλές ημέρες στην ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.,και ειδικώτερα στο ίδρυμα ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ.

Η όλη προσπάθειά μας πλαισιώνεται με συντονισμό και βοήθεια από την Περιφέρεια
Νοτίου Αιγαίου και ειδικώτερα τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΡΙΟΜΑΤΗ.

Το ίδρυμα ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ είναι ένας χώρος Υγείας, όπως το είδαμε, με πολλά προβλήματα και συσσωρευμένες μεγάλες ανάγκες., τονίζει η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αναστασία Σταυριανού – Γεωργιάδη.

Θέλουμε να έχουμε μια καλή εξέλιξη και να προσπαθήσουμε και να μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε την λειτουργικότητα του ιδρύματος.
Φυσικά το κτίριο έχει ανάγκη αναβάθμισης υποδομών και κτιριακών βελτιώσεων.

Εχουμε ανάγκη ,ως πολίτες αυτής της χώρας- σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή, να δώσουμε ενα μηνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.
Να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα και να προχωρήσουμε για ένα καλλίτερο μέλλον του τόπου μας.

΄Ετσι λοιπόν ,σε λίγες μέρες, φθάνει στην Ρόδο ένα μεγάλο κοντέινερ με κυρίως νοσοκομειακό εξοπλισμό ,βάρους δέκα (10) τόννων, για την αναβάθμιση της λειτουργίας του ιδρύματος ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ, και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα Σουηδικά νοσοκομεία και τους Σουηδούς φίλους μας της humanbridge, για το ΕΜΠΡΑΚΤΟ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.

Δεν θα παραλείψουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την BLUSTAR FERIES , για την δωρεά μεταφορά από Πειραια-ΡΟΔΟ-Πειραια και την μεταφορική εταιρεία ΤΣΙΡΙΚΟΣ (Χρήστος Τσιρίκος) για την διάθεση ειδικού αυτοκινήτου, για τον σκοπό αυτό.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ- ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/5/16 09:10

    Αλήθεια γι' αυτό το κανταντιμά μας νοιώθουμε υπερήφανοι σαν λαός , απο την ελεημοσύνη των ξένων που θυμίζει ΑΦΡΙΚΗ με τις ανθρωπιστικές βοήθειες , τις προάλλες είθα τον κ. ΔΗΜΑΡΧΟ περήφανος με κάτι άλλες κυρίες να ποζάρουν μπροστά σε ένα φορτηγό με βοήθεια γεμάτοι υπερηφάνεια και στόνφο και αναρωτήθηκα στα αλήθεια είναι σοβαροί , αντι να κλαίνε για πως κατάντησαν την ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ποζάρουν χαμογελαστοί όπως οι αρχηγοί ορισμένων Αφρικάνικων νομάδων που τους στέλνει η Δύση ΧΑΝΤΡΕΣ και ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ λίγη ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΥΡΙΟΙ και ΚΥΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *