ροή ειδήσεων

Μια συγκινητική ιστορία: Ζήτησε, ως τελευταία επιθυμία του, να επισκεφθεί το νησί μας!

Μια συγκινητική ιστορία, βγαλμένη μέσα από την ζωή, είναι αυτή που μας είπε ένας αγαπητός φίλος. Ο Κώστας Μάτσης, ιδιοκτήτης εστιατορίου. Πρόκειται, συγκεκριμένα, για την ιστορία ενός

75χρονου, περίπου, Ολλανδού (από το Τίλμπουργκ), ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας που ζήτησε ως «τελευταία επιθυμία», από τους δικούς του ανθρώπους, να έρθει στη Ρόδο, για να περάσει μερικές μέρες ξενοιασιάς.


Και, πράγματι, ο εγγονός του, ο οποίος ήταν αυτός που αποφάσισε να του υλοποιήσει την επιθυμία, δεν του χάλασε το χατίρι, και μάλιστα ήρθε μαζί του στο νησί μας!

Αφού, λοιπόν, εγκαταστάθηκαν σ΄ ένα τουριστικό κατάλυμα στην παραλιακή ζώνη μεταξύ Κρεμαστής-Ιαλυσού, ξεκίνησαν επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της Ρόδου.

Ανάμεσα, λοιπόν, σ΄ αυτές ήταν και μια επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο εστιατόριο «Πήγασος», (που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο "Μπλου Μπέι"), ιδιοκτησίας Κώστα Μάτση, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί τους και παράλληλα να συζητήσουν για την τελευταία επιθυμία του 75χρονου, ο οποίος, όπως αποκάλυψε, δεν είχε ξαναέρθει στο νησί μας, αλλά είχε ακούσει τόσα πολλά γι΄ αυτό από τους συμπατριώτες του και τους φίλους του!

Και βέβαια, αυτός ήταν ο λόγος που ζήτησε να έρθει στη Ρόδο ως μια τελευταία επιθυμία, καθώς οι γιατροί έκαναν γνωστό πως η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται πλέον ως σοβαρή.

Αξίζει δε ν΄ αναφερθεί ότι, ο 75χρονος Ολλανδός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, αλλά και για το γεγονός ότι, αισθάνεται αρκετά καλά.



Δεν αποκλείεται μάλιστα, αν προλαβαίνει, να επισκεφθεί και την Ιερά Μονή του Πανορμίτη ύστερα από προτροπή του Κώστα Μάτση, ο οποίος έδωσε στον ηλικιωμένο Ολλανδό μία εικόνα του Χριστού.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *