ροή ειδήσεων

Διευθυντές Ξενοδοχείων Ρόδου: Η σεζόν διαφαίνεται απρόβλεπτη


Oλοκληρώθηκε η 1η καλοκαιρινή συνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, η οποία διεξήχθη την Πέμπτη, 19 Μαϊου, στο ξενοδοχείο Semiramis.

Αρχικά έγινε ενημέρωση από τον Αντιπρόεδρο, κ. Μουστακάκη, αναφορικά με τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων. Κατόπιν ο Πρόεδρος κ. Ματσίγκος αναφέρθηκε στην Γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, παρουσία του Πρωθυπουργού.

Στην συνέχεια o κ. Ματσίγκος έκανε σύντομη ενημέρωση σχετικά με την πορεία των κρατήσεων και το κλίμα που επικρατεί στις τουριστικές αγορές, εξέφρασε δε την ανησυχία του για την συνεχιζόμενη αβεβαιότητα που επικρατεί στον τομέα των κρατήσεων, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Η σεζόν διαφαίνεται δύσκολη και απρόβλεπτη και θα πρέπει να κρατήσουμε ψηλά τον πήχη της ποιότητας.

Τέλος έγινε ανοικτή συζήτηση αναφορικά με τις συναντήσεις του Συλλόγου για την καλοκαιρινή περίοδο και προγραμματισμός για τα επόμενα επιμορφωτικά σεμινάρια που θα διοργανωθούν.

Η επόμενη συνάντηση του Συλλόγου, η ημερομηνία της οποίας θα επιβεβαιωθεί τις επόμενες ημέρες, θα αφορά τα νέα φορολογικά μέτρα και τις επιπτώσεις που θα έχουν στον τουρισμό καθώς κι ενημέρωση σχετικά με τα νεότερα της εργατικής νομοθεσίας.

Σχόλια

  1. Αποφασίστε τι είναι τελικά, μια έτσι, μια γιουβέτσι, δεν ξέρετε τι σας γίνεται μου φαίνεται. ΑΝ είχατε το γνώθι σεαυτόν θα βλέπατε τα μαύρα χάλια της Ρόδου με τριτοκοσμικές υποδομές. Αλλά και εσείς τα ίδια όπως έλεγε και ο Γ. Σουρής

    Και των σοφών οι λόγοι θαρρώ πως είναι ψώρα, πιστός εις ό,τι λέγει κανένας δεν εφάνη... αυτός ο πλάνος κόσμος και πάντοτε και τώρα, δεν κάνει ό,τι λέγει, δεν λέγει ό,τι κάνει.
    Σουλούπι, μπόι, μικρομεσαίο, ύφος του γόη, ψευτομοιραίο. Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης, λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης. Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι, κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
    Κι από προσπάππου κι από παππού συγχρόνως μπούφος και αλεπού. Και ψωμοτύρι και για καφέ το «δε βαριέσαι» κι «ωχ αδερφέ». Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς σαν πιάσει πόστο: δερβέναγας.
    Θέλει ακόμα –κι αυτό είναι ωραίο– να παριστάνει τον ευρωπαίο. Στα δυο φορώντας τα πόδια που 'χει στο 'να λουστρίνι, στ' άλλο τσαρούχι. Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς! Ω Ελλάς, ηρώων χώρα τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *