ροή ειδήσεων

Με επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας τριάθλου “Miraluna 113 Race”


Την Κυριακή 22 Μαΐου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία για τέταρτη χρονιά, ο αγώνας τριάθλου
“Miraluna 113 Race” από τον Σύλλογο Τριάθλου Ρόδου “Απόλλων”. Ο αγώνας αποτελείται από 1900μ. κολύμβησης, 90km ποδηλασίας και 21,1km τρεξίματος. Η εκκίνηση δόθηκε στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο Miraluna Seaside Hotel στο Κιοτάρι και έλαβαν μέρος 36 αθλητές και 10 ομάδες σκυταλοδρομίας.

Οι τοπικές καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ανησύχησαν τους διοργανωτές και τους αθλητές, αλλά ευτυχώς στις 8 η ώρα το πρωί το μόνο που είχαν να αντιμετωπίσουν ήταν ένας κυματισμός κατά τη διάρκεια της κολύμβησης, που δε δημιούργησε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στους συμμετέχοντες. Αργότερα, η υψηλή υγρασία και η ζέστη δυσκόλεψαν τους αθλητές στο τρέξιμο στην απαιτητική, αλλά πανέμορφη παραλιακή διαδρομή. Αυτό δεν εμπόδισε τον νικητή Μόσχο Καντή να συντρίψει το ατομικό του ρεκόρ και να τερματίσει τον αγώνα με τον εκπληκτικό χρόνο 4ώρες και 27 λεπτά. Ακολούθησαν ο Γιώργος Κυπριάδης με χρόνο 4ώρες και 45 λεπτά και ο Κώστας Χατζηνικόλας με χρόνο 4ώρες και 56 λεπτά. Οι δύο γυναικείες ατομικές συμμετοχές έδωσαν μια ωραία νότα στον αγώνα, με νικήτρια τη Σμαράγδα Κατσαρά με χρόνο 7ώρες και 10 λεπτά. Από τις ομάδες σκυταλοδρομίας πρώτη αναδείχθηκε «Η Ελλάδα Ποτέ Δεν Πεθαίνει» με τους Κυριτσόπουλο Βάϊο, Μπούσδρα Ιωάννη και Πάτση Βασίλη, με χρόνο 4ώρες και 44 λεπτά.

Ο “Απόλλων Ρόδου” επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Παπαβασιλείου, τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Miraluna, που αμέριστα προσέφεραν τη συμπαράσταση και τις υπηρεσίες τους για την άριστη διεξαγωγή στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς Vargas Sport και Parthenon City Hotel για τα μπλουζάκια τερματισμού, το Mike’s Catering για τα σκουφάκια κολύμβησης, το γυμναστήριο NRG για τα μπλουζάκια εθελοντών και την εταιρεία Κυριακούλης ΕΠΕ για την προμήθεια των νερών. Επίσης, τους Antonoglou Βeach Villas, Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκάνησου, Kounakis Jewels, Σπανός Υπερμάρκετ, Arfaras Cleaning Services και Universe Core για την υποστήριξή τους στην κάλυψη των εξόδων της διεξαγωγής του αγώνα. Συγχαίρουμε ιδιαίτερα, την εταιρεία Race Systems με τους τεχνικούς της που φρόντισαν για την άριστη ηλεκτρονική χρονομέτρηση και την online μετάδοση των αποτελεσμάτων του αγώνα. Ευχαριστούμε επίσης, την Euromedica που διέθεσε ασθενοφόρο, τον ιατρό Μαρίνο Βασίλα και τους εθελοντές Σαμαρείτες που κάλυψαν υγειονομικά τον αγώνα. Τον Δράκο Σακελλάρη, τον Τριομμάτη Σίμο και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, που συνόδευσαν τους ποδηλάτες και φρόντισαν για την ασφάλειά τους. Τον Johnny με τα φουσκωτά και τα jet ski για το στήσιμο των σημαδούρων και την επιτήρηση των κολυμβητών. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που φρόντισαν για την ασφάλεια και την τροφοδοσία των αθλητών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *