ροή ειδήσεων

ΠΑΟ θρησκεία... 50 χρόνια Θύρα 13


Η Θύρα 13 συμπληρώνει 50 χρόνια από την ίδρυση της το 1966
και οι πράσινοι το γιορτάζουν από την Παρασκευή το πρωί με το πάρτι να κορυφώνεται το Σάββατο το βράδυ στην Λεωφόρο. (VIDEOS)

Πενήντα χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος η Θύρα 13 με το πρώτο οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα να έχει ιδρυθεί το 1966. Για αυτό και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φέτος γιορτάζουν τα 50 χρόνια ζωής του πράσινου συνδέσμου με ένα εορταστικό τριήμερο το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή το πρωί, θα κορυφωθεί το Σάββατο, και θα συνεχιστεί και την Κυριακή.


Η μεγάλη γιορτή του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 19.08 στην Θύρα 13 και θα ακολουθήσουν συναυλίες από γκρουπ που θα τραγουδήσουν για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Η μεγάλη στιγμή της βραδιάς αναμένεται να είναι η βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη ο οποίος θα είναι και το μοναδικό τιμώμενο πρόσωπο και ο οποίος αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην γιορτή.

Πράσινο σόου σε παραλία και κεντρικό

Η γιορτή ξεκίνησε από την Παρασκευή το πρωί όπου 400 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν σε παραλία της Αττικής την οποία και μετέτρεψαν σε πράσινη έχοντας μαζί και τα πανό τους ενώ υπήρξε και στιγμή που άναψαν πράσινα και άσπρα καπνογόνα δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Λίγες ώρες αργότερα το ραντεβού των φίλων του τριφυλλιού δόθηκε έξω από τον κεντρικό σύνδεσμο των πράσινων στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Εκεί λίγο μετά τις 11 το βράδυ η νύχτα έγινε μέρα με εκατοντάδες καπνογόνα να δίνουν ένα πράσινο χρώμα στη νύχτα και το ρεύμα καθόδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας να κλείνει από τους εκατοντάδες φίλους του Παναθηναϊκού.

Φυσικά η γιορτή θα κορυφωθεί απόψε στην Λεωφόρο ενώ την Κυριακή και πάλι στην Λεωφόρο θα γίνει αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στους οπαδούς των πράσινων.











Τα "αδέρφια" από το εξωτερικό

Καλεσμένοι στο πάρτι της Θύρας 13 είναι και αρκετοί οπαδοί άλλων ομάδων και δη φίλων της Ραπίντ Βιέννης, της Χάμαρμπι, της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της Ρόμα με τους οποίους οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν "αδελφοποιηθεί" τα τελευταία χρόνια. Όλοι τους ήρθαν για να ευχηθούν ότι καλύτερο στην Θύρα 13. Εντυπωσιακό το γεγονός πως κάποιοι οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης έκαναν το Βιέννη-Αθήνα με ποδήλατο όντας 12 μέρες στους δρόμους.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *