ροή ειδήσεων

Εξιχνιάστηκε «χρυσή» ληστεία από σπείρα Αλβανών στη Ρόδο


Στην Ασφάλεια έχει προσαχθεί και ανακρίνεται ένα από τα συνολικά τέσσερα μέλη της σπείρας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις συνεργοί του έχουν ήδη επιστρέψει στην πατρίδα τους

Τουλάχιστον μια ληστεία που διέπραξε σπείρα Αλβανών κακοποιών στη Ρόδο εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι ερευνούν αν η τετραμελής συμμορία κρύβεται πίσω και από μια σειρά από άλλες ανεξιχνίαστες ληστείες που έγιναν στο νησί από τον Αύγουστο του 2015 ως τον περασμένο Απρίλιο.

Στην Ασφάλεια έχει προσαχθεί και ανακρίνεται ένα από τα συνολικά τέσσερα μέλη της σπείρας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις συνεργοί του έχουν ήδη επιστρέψει στην πατρίδα τους. Ως τώρα, έχει προκύψει ότι τρεις από τους κακοποιούς είχαν ληστέψει έναν 81χρονο Ελληνοαμερικανό και την 23χρονη Ουκρανή φίλη του στις 20 Σεπτεμβρίου 2015.

Τότε, οι δράστες είχαν παραβιάσει το παράθυρο του λουτρού και είχαν τρυπώσει στο σπίτι του ηλικιωμένου ομογενούς στο Φαληράκι, όταν ο ίδιος και η νεαρή αλλοδαπή έλειπαν. Όταν επέστρεψαν, τους απείλησαν με μαχαίρι και εξανάγκασαν τον 81χρονο να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο από το οποίο άρπαξαν μετρητά, χρυσά κοσμήματα, ρολόγια και χρυσές λίρες αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *