ροή ειδήσεων

Αερογέφυρα ζωής για ... μαχητή λίγων ωρών που γεννήθηκε στη Ρόδο !


Το αγοράκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου μπήκε σε θερμοκοιτίδα με τους γιατρούς να παρακολουθούν εντατικά την εξέλιξη της πορείας του.


Πριν καλά καλά προλάβει να γεννηθεί χρειάστηκε να δώσει μάχη ζωής ! Ο λόγος για ένα βρέφος μόλις λίγων ωρών που γεννήθηκε στη Ρόδο ωστόσο λόγω προβλημάτων στο αναπνευστικό του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Κρήτης.

Για το λόγο αυτό στήθηκε αερογέφυρα ζωής και ελικόπτερο σούπερ πούμα της πολεμικής αεροπορίας μετάφερε το βρέφος από τη Ρόδο στο Ηράκλειο.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου μπήκε σε θερμοκοιτίδα με τους γιατρούς να παρακολουθούν εντατικά την εξέλιξη της υγείας του.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/6/16 20:07

    Ειμαι σιγουρη πως το παιδι γεννηθηκε στη γνωστη κλινική... Εκεί πάνε κάποιοι για καλυτερα αλλά το Νοσοκομείο τελικά έχει αποδειχθεί μακράν ανώτερο... Μιλάω από προσωπική εμπειρία Κ στα 2 μέρη ετσι καθαρά μπορω να συγκρίνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/6/16 23:16

    Το σχολιο 8:07 φυσικα κ αναφερετε σε προσωπικη εμπειρια κ οχι γενικευμενη διαπιστωση. Το φακελακι παει συννεφο οι ακτινολογοι επικαλουνται υπερβολικες ωρες εργασιας οι χειρουργει αδειες κ αν δεν βαλεις κ κανενα μεσο μαυρο φιδι που σε εφαγε!!! Το να εισαι μεσα με πονους ηδη κ να βαζουν συγγενη σου να βρει διανυκτερευον φαρμακειο για επισκληριδιο ενεση κ γαζες ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια της ελληνικης υγειας..για να μην μιλησω για το περιβοητο νεογνολλογικο τμημα..που αφου υπαρχει (κανεις δεν αμφισβητει πως υπαρχει!!!) μηπως απλα δεν λειτουργει κ αυτο λογω ελλειψης προσωπικου;;;;; Η το αλλο;;;που ο γνωστος γιατρος "περιμενει" δεν το ζηταει ποτε ομως, το κατι του για να ειναι απ´οικον την κρισιμη ωρα αλλιως "οποιος ειναι βαρδια" κ το κατι του ειναι ενα ωραιοτατο μαυρο 50κακι;;;;αυτα τι δεν τα λεμε; Εεεεμ δεν τα λεμε..εχουμε να μασησουμε το σανο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/6/16 16:19

    θα συμφωνησω απολυτα με τον 11¨16. εχω γεννησει στην κλινικη κ τα δυο παιδια μου κ κανενα δεν πηγε κριτη...οπως κ πολλοι γνωστη μου που γεννησαν στην κλινικη. Ενω εχω ακουσει τα χειροτερα για το νοσοκομειο.. απο αρκετες φιλες μου που επελεξαν να γεννησουν εκει. απλα απαραδεκτη η κατασταση...αν δεν ηταν μια κυρια πριν λιγα χρονια να κανει δωρεα στο νοσοκομειο σεντονια ,πανω στα γυμνα στρωματα θα γεννουσαν ολες!!!! δεν ειχαν καν μαξυλαροθυκη να δωσουν. κ να μην σχολιασω την ελλειψη παιδιατρου την ωρα της γεννασ στο νοσοκομειο... η μαια δεν ειναι παιδιατρος.Τελος!!!!!! κ το χειρετερο απολα....οταν εχεις επικεπτηριο στο νοσοκομειο το παιδι παραμενει μαζι σου στο δωματιο..κ ερχονται να σε δουν η μιση Ροδοσ..κ το παιδι εκει..να αναπνεει ο καθενασ απο πανω του κ να βηχει κ να τον ακουμπανε ολοι!!!! απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!! στην κλινικη δεν συμβαινει αυτο. δεν μπορεις να συγκτινεις τα 2 μερη..ειναι η μερα με την νυχτα απο πολλες αποψης. Τωρα, αν γινει κατι σοβαρο στην γεννα τοτε ναι..θα παει η Κρητη η Αθηνα..αλλα το ιδιο γινεται κ στο νοσοκομειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *