ροή ειδήσεων

Ο «μαγικός» αριθμός 11 – Tο φαινόμενο 11:11 οι Δίδυμοι Πύργοι και οι συμπτώσεις


Για τους περισσότερους δεν είναι παρά ένα…«παιχνίδι» αριθμών, αλλά για άλλους δεν είναι
καθόλου έτσι: μερικοί θεωρούν την ημερομηνία άκρως ευνοϊκή από κοσμικής απόψεως και άλλοι το ακριβώς αντίθετο.

0 Αριθμός 11 στην Αριθμοσοφία

Οι απόψεις σχετικά με τον αριθμό 11 διχάζονται.

Εντάσσεται στους κυρίαρχους αριθμούς και αντιπροσωπεύει τη φώτιση μέσα από την πνευματική έμπνευση.

Το 11 κατά τον Πυθαγόρα, συμβολίζει ένα επίπεδο γνώσεων και πραγματοποιήσεων ψηλότερο από το κοινό και συνηθισμένο. Ερμηνεύοντάς το σαν τον Θεό (1), προστιθέμενο στον κόσμο (10), είναι το σύμβολο της αρχής της γνώσης του Θεού, δηλαδή της εισόδου στην ανώτερη ζωή των ουρανών.

Ο αριθμός 11 στο I-Τσινγκ είναι συνδεδεμένος με το αντίστοιχο εξάγραμμο που συμβολίζει την ειρήνη, τη στρατηγική για την ειρήνη. Σύμφωνα με τον Μωυσή, ο Ιωσήφ ονειρεύτηκε ότι ο Ήλιος, η Σελήνη και 11 αστέρια γονάτισαν μπροστά του. Το 11 είναι ο αριθμός των αποστόλων (εκτός από τον Ιούδα) που έμειναν πιστοί στο Χριστό. Η ενδέκατη κάρτα της τράπουλας Ταρώ είναι η Δικαιοσύνη που με την ζυγαριά και το ξίφος της ζυγίζει τις καταστάσεις και κόβει το νήμα των εξελίξεων προσφέροντας καινούργιες ισορροπίες.

Σε συστήματα όπως η Αριθμολογία, το έντεκα θεωρείται «κυρίαρχος αριθμός». Μπορεί να σημαίνει την αμαρτία, την παρανομία και το ρίσκο. Καθώς το 10 θεωρείται τέλειος αριθμός, το 11 σημαίνει την υπέρβασή του. Είναι ενδιαφέρον ότι το «σπάσιμο» του 11 μας φέρνει δύο μονάδες (ο Εωσφόρος θέλησε να γίνει ίσος με το Θεό). Είναι η ανατροπή και εξουδετέρωση του 10.

Ίδρυση του τάγματος των ναϊτών ιπποτών στις 11/11/1100.

Ο αριθμός των μάγων.

Στους Βαβυλώνιους ο αριθμός 11 αναφέρεται στο μύθο της δημιουργίας, στα 11 πνεύματα του Χάους. Στην Ινδουιστική παράδοση, υπάρχουν 11 μορφές ή ενσαρκώσεις του Ρούντρα, του Κύριου της Καταστροφής.



Tο φαινόμενο 11:11

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο υποστηρίζουν πως σε καθημερινή βάση έρχονται αντιμέτωποι με το “φαινόμενο 11:11″, δηλαδή κοιτούν τα ρολόγια τους, ή κάποια ηλεκτρονική συσκευή που δείχνει την ώρα ακριβώς στις 11:11, θαρρείς και κάποιος έχει ρυθμίσει το “εσωτερικό τους ρολόι” να κάνουν κάτι τέτοιο. Άλλοι βλέπουν τον αριθμό να επαναλαμβάνεται συνεχώς μπροστά τους σε πινακίδες αυτοκινήτων προϊόντα, αποδείξεις λογαριασμών κλπ.

Η κοινή λογική λέει πως πρόκειται για σύμπτωση στην οποία δίνουμε ιδιαίτερη σημασία ακριβώς γιατί κάποιος μας το επισήμανε! “Με την ίδια λογική καθημερινά μπορεί να κοιτάξουμε το ρολόι μας και να είναι 11:12 αλλά αυτό δεν θα το καταγράψει το μυαλό μας“, λένε.

Συμπτώσεις

Ημερομηνία επίθεσης στους δίδυμους πύργους: 9/11 – 9 + 1 + 1 = 11 Η 11η Σεπτεμβρίου είναι η 254η μέρα του χρόνου: 2+5+4 = 11 Μετά την 11η Σεπτεμβρίου μένουν 111 μέρες για το τέλος του χρόνου. Δίδυμοι Πύργοι – δίπλα δίπλα φαίνονται σαν τον αριθμό 11. Το πρώτο αεροπλάνο που χτύπησε τους πύργους ήταν η Πτήση 11 από τις American Airlines. Πολιτεία της Νέας Υόρκης – Η 11η Πολιτεία που προστέθηκε στην ένωση. New York City (πόλη της Νέας Υόρκης) – 11 γράμματα Afghanistan (Αφγανιστάν) – 11 γράμματα The Pentagon (Το πεντάγωνο) – 11 γράμματα Πτήση 11 – 92 επιβαίνοντες – 9 + 2 = 11 Πτήση 77 – 65 επιβαίνοντες – 6 + 5 = 11 Ο ταχυδρομικός κώδικας για τη Νέα Υόρκη είναι 10001 Όνομα που έχει 11 γράμματα George W. Bush

Σύμπτωση: O Λουκάς Παπαδήμος, ο νέος πρωθυπουργός, εκλέχθηκε 11ος πρωθυπουργός στις 11/11/11. Και δεν τελειώνει εκεί. 11 Οκτωβρίου έχει και γενέθλια. Είναι απλή σύμπτωση ή αυτό κάτι σημαίνει;

xorisorianews
apocalypsejohn

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *