ροή ειδήσεων

Αφέθηκε ελεύθερος ο 26χρονος οδηγός ταξί που κατηγορήθηκε για βιασμό μιας νεαρής Νορβηγίδας

Είναι γνωστό σε πολλούς, πως οι περιπτώσεις βιασμών που κατά καιρούς καταγγέλλουν κάποιες κοπέλες, στη συνέχεια δεν αποδεικνύονται στις δικαστικές αίθουσες (όταν φυσικά αυτές φτάσουν μέχρι εκεί). Και βέβαια πρόκειται για μια παλιά "ιστορία" που γνωρίζουν οι Ροδίτες, καθώς οι "βιασμοί" ξεκίνησαν πριν αρκετά χρόνια προκαλώντας αρχικά το ζωηρό ενδιαφέρον της κοινής γνώμης του νησιού μας, αλλά που, σιγά-σιγά, στη συνέχεια ατόνησε, λόγω ακριβώς του γεγονότος ότι, πολλοί βιασμοί έκρυβαν "κάτι" το "θολό", σύμφωνα και με τις σχετικές αποφάσεις των δικαστηρίων.

Τελευταία υπόθεση ήταν η περίπτωση ενός 26χρονου οδηγού ταξί από το νησί μας, ο οποίος κατηγορήθηκε από μια 18χρονη νεαρή κοπέλα από την Νορβηγία ότι την βίασε. Μάλιστα, όπως αναφέρει το αστυνομικό δελτίο η σύλληψή του έγινε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Βέβαια, ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή, αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες, λέγοντας ότι, πήγε μαζί της με την θέλησή της.

Η συνέχεια της υπόθεσης εξελίχθηκε χθες με την απολογία του αρνούμενος όλες τις κατηγορίες. Εισαγγελέας και Ανακρίτρια, αποφάσισαν από κοινού να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ωστόσο θα υπάρξει και συνέχεια καθώς η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει ενώπιον της τακτικής δικαιοσύνης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *