ροή ειδήσεων

Σκοτώθηκε σε ζωντανή μετάδοση ταυρομάχος στην Ισπανία – Νεκρός και στις ταυροδρομίες της Παμπλόνα (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ένας βραβευμένος ταυρομάχος σκοτώθηκε από τον μαινόμενο ταύρο μπροστά σε εκατοντάδες θεατές.
Η συγκλονιστική στιγμή καταγράφηκε μάλιστα από τις τηλεοπτικές κάμερες.


Ο 29χρονος Βίτορ Μπάριο, δέχτηκε θανατηφόρα χτυπήματα από τον ταύρο, με τους συναδέλφους του να τρέχουν να επέμβουν. Αφού κατάφεραν να πάρουν τον ταύρο από πάνω του, ο τραυματίας διακωμίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Τα μοιραία χτυπήματα, ήταν αυτά που δέχτηκε στον θώρακα. Παρότι ο θάνατος από ταύρους κυρίως στις ταυροδρομίες είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στην Ισπανία, καθώς καταγράφονται περίπου 10 κάθε χρόνο, ο τελευταίος ταυρομάχος που σκοτώθηκε στην αρένα ήταν το 1987.











Νεκρός στις ταυροδρομίες στην Παμπλόνα

Ένας Ισπανός έχασε την ζωή του και άλλοι δύο άνδρες, ανάμεσά τους ένας Ιάπωνας, τραυματίστηκαν από τους ταύρους κατά τη διάρκεια ταυροδρομιών στην Ισπανία σήμερα καθώς το φεστιβάλ Σαν Φερμίν στην Παμπλόνα στη βόρειο τμήμα διανύει ήδη την τρίτη ημέρα του.

Ο 28χρονος σκοτώθηκε αφού τα κέρατα ενός ταύρου διαπέρασαν τον πνεύμονά και την καρδιά του σε μια ταυροδρομία στο χωριό Πεδρεγκουέρ κοντά στη Βαλένθια, γνωστοποίησε ένας εκπρόσωπος τύπου της περιφερειακής κυβέρνησης.

Το ζώο του επιτέθηκε ενώ εκείνος επιχειρούσε να βοηθήσει έναν άλλο δρομέα που συμμετείχε στην ετήσια εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας έχασε επίσης πέρυσι την ζωή του ένας άνδρας.

Επιπλέον στους σημερινούς αγώνες ένας 33χρονος Γιαπωνέζος τραυματίστηκε από τα κέρατα ενός ζώου στο στήθος και ένας 24χρονος Ισπανός στο μπράτσο, ενώ άλλοι 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά, επισήμανε η τοπική κυβέρνηση στον ιστότοπό της.

Ο άνδρας από την Ιαπωνία νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του φεστιβάλ.



ΠΗΓΗ: Daily Mail και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *