ροή ειδήσεων

Ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα προσπαθούν να επιλύσουν οι αρμόδιες αρχές του νησιού μας το οποίο έχει σοβαρό αντίκτυπο και στον τουρισμό μας

Ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα προσπαθούν να επιλύσουν οι αρμόδιες αρχές του νησιού μας. Ένα πρόβλημα, όμως, το οποίο έχει σοβαρό αντίκτυπο και στον τουρισμό μας. Πρόκειται, συγκεκριμένα, για όλους εκείνους τους επαίτες που συλλαμβάνονται καθημερινά και που η παρουσία τους δημιουργεί προβλήματα στην εικόνα της Ρόδου, και κατ΄ επέκταση της χώρας μας.


Βέβαια, το φαινόμενο είναι καθαρά «εποχικό»! Κάθε καλοκαίρι συγκεντρώνονται στο νησί μας δεκάδες ξένοι «επισκέπτες» οι οποίοι πλησιάζουν, κυρίως, τους ξένους και ζητούν επίμονα να τους δώσουν χρήματα.


Η παρουσία τους, φυσικά, γίνεται «αισθητή» από τον κόσμο, μ΄ αποτέλεσμα να ειδοποιείται η Αστυνομία που τους συλλαμβάνει, αλλά πέρα από κάποιες «παρατηρήσεις» που τους γίνονται (όπως ακριβώς προβλέπει ο νόμος για τις πταισματικές παραβάσεις), δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο! Έτσι, μετά από λίγες ώρες τους ξαναβλέπει κανείς στους δρόμους να κάνουν την ίδια ακριβώς «δουλειά»!


Προσαγωγή τριών (3) αλλοδαπών για επαιτεία στη Ρόδο


Χθες, 8-7-2016, το βράδυ, εντοπίστηκαν στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, δυο υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 37 και 28 ετών να επαιτούν και αφού προσήχθησαν, βεβαιώθηκαν σε βάρος τους αντίστοιχες πταισματικές παραβάσεις.

http://topika-nea.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/7/16 10:37

    Στο παλάτι των ιπποτών σε καθημερινή βάση μικροί Ρομά επαιτούν,βρίζουν ακόμη και χτυπούν ξένους επισκέπτες δίχως κανείς να κάνει κάτι εκτός από τις φιλότιμες προσπάθειες των φυλάκων που βρίσκονται εκεί!
    Τις τελευταίες ημέρες επειδή τυχαίνω να περνώ από εκεί κυρίως απογευματινές ημέρες έγινα μάρτυρας στο να βρίζουν με ακατονόμαστες φράσεις φύλακα που τους ζητούσε να μην μπαίνουν στον προαύλιο χώρο και να τον απειλούν παιδάκια που δεν είναι παραπάνω από 10 χρονών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *