ροή ειδήσεων

«Μη με αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα». Προσβολή μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου από Γερμανό πρώην Υπουργό, που επιτέθηκε φραστικά σε φωτογράφο


Θλιβερό περιστατικό μέσα στο Μαξίμου. Ο Πέτερ Ραμσάουερ επιτέθηκε σε Έλληνα φωτογράφο. Μέλη της συνοδείας του αντικαγκελάριου Ζ. Γκάμπριελ ζήτησαν κατ’ ιδίαν συγγνώμη



Φραστική επίθεση δέχτηκε Έλληνας φωτορεπόρτερ από τον πρώην υπουργό Μεταφορών της Γερμανίας, τον Βαυαρό χριστιανοκοινωνιστή Πέτερ Ραμσάουερ, μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά τη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.



Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως αναφέρει η «Αυγή», κατά τη στιγμή της φωτογράφισης του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ με τον Αλέξη Τσίπρα, ο φωτογράφος έσπρωξε τον πρώην υπουργό, ο οποίος του επιτέθηκε, λέγοντάς του: «Μη μ’ αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα!», στα γερμανικά αλλά και στα αγγλικά.

Άμεση ήταν η αντίδραση αξιωματούχων του πρωθυπουργικού γραφείου, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε Γερμανούς διπλωμάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μπροστά στο περιστατικό.

Ο Γερμανός πρώην υπουργός αργότερα αρνιόταν το περιστατικό, υποστηρίζοντας πως η επαφή με τον Έλληνα φωτογράφο τού προκάλεσε… μώλωπες. Πάντως, το περιστατικό επιβεβαίωσε ο επίσημος φωτογράφος του Ζίγκμπαρ Γκάμπριελ, ενώ μέλη της συνοδείας του αντικαγκελάριου ζήτησαν κατ’ ιδίαν συγγνώμη από τον Έλληνα φωτογράφο.

Ο ίδιος ο αντικαγκελάριος, πήρε αποστάσεις από τον Ραμσάουερ.

(Πηγή: Αυγή)

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *