ροή ειδήσεων

Αναβαθμίζεται το ΕΚΑΒ Ρόδου


Τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο δέχθηκε χθες στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.
Στη διάρκειά της, στην οποία παρίστατο και ο βουλευτής Δωδεκανήσου Νεκτάριος Σαντορινιός, ο περιφερειάρχης παρέδωσε στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ το φάκελο ηλεκτροδότησης του κτιρίου του ΕΚΑΒ, ένα έργο που ολοκληρώθηκε με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2007 – 2013 και συμφωνήθηκε να υπάρξει οικονομική συνδρομή της Περιφέρειας για τον εξοπλισμό του, μετά και την δέσμευση του κ. Καρακατσιανόπουλου να μεταφέρει στο εν λόγω κτίριο το Επιχειρησιακό Κέντρο Επικοινωνίας και Συντονισμού του ΕΚΑΒ στη Ρόδο.
Επίσης, έγινε συζήτηση για την παρουσία και λειτουργία του ΕΚΑΒ στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, με τα γνωστά και μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της Υγείας, με τον περιφερειάρχη και τους εκπροσώπους της Περιφέρειας να δηλώνουν την πολιτική τους βούληση να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις και οικονομικά, προκειμένου να γίνουν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες, ώστε εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των νησιωτών.
Προς αυτήν την κατεύθυνση, συμφωνήθηκαν τα εξής:
Η συνεργασία του νομικού τμήματος του ΕΚΑΒ με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πάνω στη νομική διερεύνηση της δυνατότητας σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης, καθώς και η κατάθεση -από πλευράς του ΕΚΑΒ- πρότασης για την ανάπτυξη της τηλεματικής στα νησιά, μόλις οι υπηρεσίες του την ολοκληρώσουν.

ert

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *