ροή ειδήσεων

Δεκαεννιάχρονος ήταν φυλακισμένος στο δωμάτιό του για δύο χρόνια


Ένας νεαρός από τη Βρετανία ανακαλύφθηκε στην Ισπανία όπου σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήταν φυλακισμένος στο δωμάτιό του για δύο χρόνια.

Ο 19χρονος βρέθηκε στο σπίτι με μπάρες στα παράθυρα, να ζυγίζει μόλις 38 κιλά ενώ η αστυνομία τον μετέφερε άμεσα σε ασφαλές μέρος τυλιγμένο με μια κουβέρτα. Οι αξιωματικοί ανέφεραν ότι έπασχε από υποσιτισμό και ο πατέρας του κατηγορείται για παράνομη κράτηση και κακομεταχείριση μέσα στην οικογένεια.



Ο νεαρός που έχει ρίζες από την Ινδία αλλά βρετανική υπηκοότητα απελευθερώθηκε μόνο όταν κατάφερε να στείλει ένα e-mail στην αστυνομία παρακαλώντας να εισβάλλουν στο σπίτι σε περιοχή της Μαδρίτης και να τον σώσουν. Σύμφωνα με τις αναφορές των τοπικών μέσων έγραψε στο μήνυμά του: «Διάσωση. Βοήθεια. Βοηθήστε με. Είμαι απελπισμένος. Ο πατέρας μου με κακομεταχειρίζεται. Είμαι φυλακισμένος. Παρακαλώ, μην έρθετε άμεσα σε επαφή μαζί μου γιατί θα με σκοτώσουν».



Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Όταν οι αξιωματικοί μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν το αγόρι με σοβαρά τραύματα και σημάδια στο σώμα του και εξαιρετικά λεπτό. Ήταν αποπροσανατολισμένος και είχε υποστεί σοβαρές σωματικές βλάβες από τα χτυπήματα που του είχε δώσει ο πατέρας του».

Η αστυνομία δημοσίευσε επίσης εικόνες με την άθλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν το σπίτι το οποίο ήταν μολυσμένο με αρουραίους και κατσαρίδες.



Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και όλη η ιατρική περίθαλψη. Τώρα ζει με τη μητέρα του και με τις αδελφές του όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής Mirror.



Ο πατέρας του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι γείτονες προσπαθούσαν να τους δηλητηριάσουν μέσω του συστήματος του νερού και ότι ήταν στο στόχαστρο από τη ρωσική μαφία. Έκτοτε έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *