ροή ειδήσεων

Ρόδος: Καταστρέφεται η Κοιλάδα Πεταλούδων


Αδιαφορία για την κατάσταση που επικρατεί στην Κοιλάδα των Πεταλούδων, καταλογίζουν σε Περιφέρεια και Δήμο Ρόδου, κάτοικοι και φορείς του νησιού.
Ο κ. Δημήτρης Γρηγοριάδης, μέλος της ομάδας Οικολογικά Ροδιακά, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την Κοιλάδα, τονίζοντας ότι είναι απροστάτευτη.
«Τα κατσίκια, είπε, είναι αυτή τη στιγμή αξιοθέατο στο χώρο και αυτά φωτογραφίζουν οι τουρίστες», προσθέτοντας ότι αν δεν επιλυθούν άμεσα τα προβλήματα, σε λίγα χρόνια θα μετανιώνουμε που δεν τη σώσαμε. Αναφερόμενος στη βλάστηση της κοιλάδας, υποστήριξε ότι ανανεώνεται μεν, δεν μεγαλώνει όμως καθώς την τρώνε τα κατσίκια.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/7/16 16:21

    Χάρη στις "(αν)ικανότητες" του δημάρχου και του συρφετού του ήταν επόμενο, άλλος ένας ανικανότατος στην μεγάλη λίστα αυτών που καταστρέφουν τον τόπο αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/7/16 16:22

    Πως, πως, θα την σώσει μην ανησυχείτε, αφού έβαλε και κάδους για την ανακύκλωση υαλικών!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως εννοείτε τον κόσμο "κατσίκια "γιατί εγώ βλέπω καθημερινά ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση με τους ασφυκτικά χιλιάδες τουρίστες να χτυπάνε τα κλαδιά για να πετάξουν οι πεταλούδες για μια φωτογραφία. Μου έκανε επίσης τρομερή εντύπωση ότι αναφέρθηκε δήθεν μείωση εσόδων από επισκέπτες πρίν λίγες ημέρες γεγονός που είναι άξιο διερεύνησης και ελέγχου των υπαλλήλων που εργάζονται εκεί. Προχθές δε,σε δημοτικό κιόσκι η κυρία έκανε "καλύτερες "τιμές από τις αναγραφόμενες και αναρωτιόμουν πώς μπορεί. Λοιπόν, παρατηστε μας με τα κατσίκια και δώστε έμφαση στο προσωπικό Και να σκεφτητε άμεσα για προσωπικό ασφαλείας να επιβλέπουν τα "κατσίκια "τουρίστες που τις κυνηγούν, καθώς επίσης και στην Φιλερημο όπου ξεπουπουλιαζουν τα παγώνια για τα πολύχρωμα φτερά τους ώς σουβενίρ. Έλεος με την αναισθησία γενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/7/16 11:35

    Να το νοικιάσουμε και αυτό μπας και φτιαχτεί μόνο έτσι υπάρχει σωτηρία αφού προϊστάμενοι υπάλληλοι και κλπ είναι με το ρολόι και την ξυνηλα στα μούτρα όλο το δημόσιο θέλει αλλαγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/7/16 21:32

    Ο ασχετος απο πανω που σχολειαζει τους ταμειες να μαθει καλητερα τι μεγαλη προσπαθεια κανουν τα παιδια για να εχουν οσο πιο πολλα εσοδα γινετε.... ειναι 4 ταμεια με 4 ταμειες και ειναι εκει μεσα στο κιοσκι απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 6 το απογευμα... αλλα ποιος θα τους καταλαβει... εσυ μπορει να περνεις και τα ρεπο σου η να μην ξερεισς τι σημενει δουλεια... αυτα τα παιδια ειναι ηρωες αλλα τα ακουνε και απο πανω... το μονο που εχεισ δικαιο ειναι για τους φυλακες που δεν εχει και η κατασταση πανω ειναι τραγικη... οσο παει σε λιγα χρονια θα τις ψαχνουμε με τα κυαλια.... ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/7/16 10:21

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΚΑΘΕ "ΗΘΙΚΟΣ", "ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ", "ΕΥΔΙΑΘΕΤΟΣ", "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ" ΚΑΙ "ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ" ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ/ΟΙ. (ΚΙ ΕΓΩ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΜΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *