ροή ειδήσεων

Προσοχή ! Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Ρόδου – Καλλιθέας


Σας γνωρίζουμε ότι στην επαρχιακή οδό Ρόδου – Καλλιθέας, από το ύψος σουπερμαρκετ Carefour τμηματικά έως το σούπερμαρκετ Βασιλόπουλος την Δευτέρα 11/07/2016 καθώς και την Τετάρτη 13/07/2016 στο ύψος του Ξενοδοχείου Kresten και ώρα από 7:00 π.μ. έως 18:00μ.μ. θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στα πλαίσια της υλοποίησης των εργασιών του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Επαρχιακής οδού ΡΟΔΟΥ – ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ».

Για τα παραπάνω χρονικά διαστήματα η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ στο τμήμα εκτέλεσης των εργασιών.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι για το παραπάνω χρονικό διάστημα, στο οποίο θα εκτελούνται οι εργασίες οδοποιίας δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση οποιουδήποτε οχήματος.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.


Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στην συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/7/16 20:55

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ-"ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ" ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΟΙΙΚΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ & ΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ & ΧΡΟΝΟΥ !!! ΕΝΤΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ, ΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ & ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ??? 8 ΜΗΝΕΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ??? ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ & ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ??? Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ & Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ! ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΛ.ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ !!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ & ΑΙΣΧΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/7/16 20:58

    ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΩΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΕΙ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *