ροή ειδήσεων

Γκράχαμ: Αυτός είναι ο μόνος 'άνθρωπος' που μπορεί να επιβιώσει από τροχαίο


Πώς θα έπρεπε να είναι το ανθρώπινο σώμα για να επιβιώνει ενός αυτοκινητιστικού;
Αυτός είναι ο Γκράχαμ, ο άνθρωπος που κατασκευάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να επιβιώσει μιας σφοδρής αυτοκινητιστικής σύγκρουσης

Αυτός ο περίεργος κύριος είναι Γκράχαμ! Μπορεί να δείχνει ιδιαίτερα διαφορετικός, αλλά δεν πρόκειται για κάποιο περίεργο πλάσμα ή για εξωγήινο ον. Είναι άνθρωπος... βασικά, πρόκειται για ένα πρωτότυπο ανθρώπινου σώματος, όπως θα έπρεπε να είναι ανατομικά προκειμένου να μπορεί να επιβιώνει αυτοκινητιστικών ατυχημάτων.








Το πρότζεκτ γίνεται στα πλαίσια καμπάνιας ευαισθητοποίησης των οδηγών στην Αυστραλία. Ο Γκράχαμ σχεδιάστηκε από τη γλύπτη Πατρίτσια Πιτσινίνι, ένας ειδικευμένο χειρούργο και έναν μηχανικό οδικής ασφάλειας, οι οποίοι και τον κατασκεύασαν με βάση την εμπειρία τους από οδικά ατυχήματα.











Ο Γκράχαμ δεν έχει λαιμό, καθώς αυτός είναι ιδιαίτερα εύκολο να σπάσει σε ένα ατύχημα, το κεφάλι του δεν διαθέτει εξογκώματα στη μύτη και τα αυτιά, ενώ ο θώρακας είναι γεμάτος πολλαπλές θηλές που λειτουργούν ως φυσικοί αερόσακοι, ενώ και τα οι γάμπες διαθέτουν ένα πρόσθετο σύνδεσμο-άρθρωση στο σημείο της γάμπας που του επιτρέπει την βέλτιστη κίνηση μετά το ατύχημα και τον απεγκλωβισμό.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *