ροή ειδήσεων

Όλα τα βλέμματα στον τελικό του Euro


Ποιες είναι οι πιθανές ενδεκάδες



Η Γαλλία υποδέχεται απόψε στο Παρίσι την Πορτογαλία για την ύστατη μάχη του φετινού Euro.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίζει ξανά σε τελικό με την εθνική ομάδα έπειτα από 12 χρόνια. Από τότε, έχει μάθει πολλά, έχει περάσει πολλά, είναι αρκετά πιο «πλούσιος» σε εμπειρίες και στιγμές και θέλει φέτος να είναι όλα διαφορετικά στο σφύριγμα της λήξης κι όχι όπως το ματς με την Ελλάδα, το 2004.

Οι Γάλλοι, μπροστά στο κοινό τους, θέλουν να ολοκληρώσουν τη διοργάνωση με το happy end που έχουν τα ωραία παραμύθια. Οι «τρικολόρ» έχουν φανερώσει σοβαρότητα, σταθερότητα, συνέπεια, έχουν θετικές εμφανίσεις, έχουν τον Γκριεζμάν να τους καθοδηγεί και σε αντίθεση με τους Ίβηρες έχουν πείσει περισσότερο.

Ο Φερνάντο Σάντος, βέβαια, έχει τον τρόπο να παίρνει τις προκρίσεις και προφανώς θα έχει και τον τρόπο να πάρει το τρόπαιο, δίχως να τον ενδιαφέρει η εικόνα της Πορτογαλίας στο χορτάρι, από τη στιγμή που είναι υπέρ της άποψης πως πολλές φορές, το «άσχημο» παιχνίδι φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν στάθηκε στο κομμάτι της κόπωσης και των ελαχίστων ημερών που είχαν οι ποδοσφαιριστές στη διάθεσή τους ώστε να προετοιμαστούν για το αποψινό ματς, έχει τη μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει το Euro και ως προπονητής, έπειτα από την επιτυχία που είχε στην ποδοσφαιρική του καριέρα το 2000 και τόνισε πως η Πορτογαλία είναι ομάδα που μπορεί εύκολα να προσαρμόσει το αγωνιστικό της πλάνο πάνω σε αυτό του αντιπάλου.

Επί του αγωνιστικού, ο Πέπε έχει ξεπεράσει στον απόλυτο βαθμό τις μυϊκές ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες και του στέρησαν τη συμμετοχή στον ημιτελικό με την Ουαλία, ενώ η Γαλλία είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί με τον Ντιμίτρι Παγιέ ξανά βασικό, όμως ενδεχομένως να βρεθεί στον πάγκο ο Ενγκολό Καντέ παρά την κριτική που δέχθηκε ο Ντεσάν για τις επιλογές του στο ματς με τους Γερμανούς την περασμένη Πέμπτη.
Πιθανές ενδεκάδες:

Πορτογαλία: Ρουί Πατρίσιο, Σέντρικ, Πέπε, Φοντέ, Γκερέιρο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Αντριέν, Ζοάο Μάριο, Ρενάτο Σάντσες, Νάνι, Κριστιάνο Ρονάλντο

Γαλλία: Γιορίς, Σανιά, Κοσιελνί, Ουμτιτί, Εβρά, Πογκμπά, Ματουϊντί, Σισοκό, Γκριεζμάν, Παγιέ, Ζιρού

Πηγή: gazzetta.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *