ροή ειδήσεων

Το 2017 θα βρει τη Σύμη με νέο λιμάνι


Την περασμένη Τρίτη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου σύσκεψη με θέμα την εξέταση των εκκρεμοτήτων που αφορούν στην κατασκευή του νέου λιμένα της Σύμης και συγκεκριμένα στο έργο «Κατασκευή Αποβάθρας στην θέση Πέταλο, Λιμένα Σύμης», αλλά και του έργου μελέτης και κατασκευής του κυκλοφοριακού κόμβου που θα συνδέσει το νέο λιμένα με το υφιστάμενο οδικό δίκτυο, όπως σημειώνει το τοπικό ειδησεογραφικό site «rodosreport.gr».
Το έργο, που είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Ν. Αιγαίου 2007 με προϋπολογισμό 5,5 εκ. €, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, με την ολοκλήρωσή του να λαμβάνει συνεχείς αναβολές και πλέον η Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί να ξεπεράσει όλες τις γραφειοκρατικές και άλλες τεχνικής αλλά και νομικής φύσης δυσκολίες που υπάρχουν, έτσι ώστε να έχει περατωθεί μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2016.
Στην σύσκεψη της Τρίτης συμμετείχαν, επίσης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου κ. Μιχάλης Χριστοδούλου, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου κ. Μανώλης Μαριάς, ο τεχνικός σύμβουλος της Περιφέρειας κ. Νίκος Οικονόμου, η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του ΔΛΤ Νότιας Δωδεκανήσου κα. Μαρίκα Δεληγιάννη καθώς και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας «Ι. Μαρούλης Α.Ε.».

Φωτό: naftikachronika.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *