ροή ειδήσεων

Έφηβη έμοιαζε 6 μηνών έγκυος αλλά οι γιατροί τής ανακοίνωσαν κάτι άλλο


Η νεαρή Bethany Lane από το Ηνωμένο Βασίλειο παρατήρησε ότι η κοιλιά της άρχισε να μεγαλώνει πριν τα Χριστούγεννα.

Η αγχωμένη 16χρονη που έμοιαζε με έγκυος στον 6ο μήνα της κύησης αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια των γιατρών για να διαπιστώσει τι συμβαίνει με την υγεία της. Τελικά οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε μια κύστη στην αριστερή ωοθήκη της η οποία άρχισε να αυξάνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η κύστη είχε μάλιστα 35 εκατοστά μήκος, 28 εκατοστά πλάτος και 24 εκατοστά βάθος. Περιείχε μια τόσο μεγάλη ποσότητα υγρού που αν έσκαγε, σύμφωνα με τους γιατρούς θα μπορούσε να τη δηλητηριάσει και να την σκοτώσει.

«Είχε αρχίσει να με πονάει, σαν να με μαχαιρώνει κάποιος στην αριστερή μου πλευρά. Ήταν τόσο μεγάλη, ώστε άρχισε να με πιέζει στα νεφρά και στην ουροδόχο κύστη μου με αποτέλεσμα ένα από τα νεφρά μου να έχει αρχίσει να έχει πρόβλημα. Και αν είχε σκάσει, θα μπορούσα να έχω πεθάνει».

Μετά την εγχείρησή της, στις 14 Ιουνίου, η νεαρή κοπέλα άρχισε να συνέρχεται γρήγορα, ενώ της έκαναν λαπαροσκόπηση για να αφαιρέσουν την κύστη. «Έμεινα έκπληκτη από το αποτέλεσμα και οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν πόσο καταπληκτικοί είναι οι γιατροί στις μέρες μας».

Το προσωπικό στο νοσοκομείο την ενημέρωσε ότι δεν είχαν ξαναδεί μια τόσο μεγάλη κύστη σε ένα άτομο της ηλικίας της. «Μου είπαν, επίσης, ότι μπορεί να χρειαστούν περίπου δύο εβδομάδες πριν μπορέσω να περπατήσω κανονικά, αλλά έκαναν τόσο καλή δουλειά, ώστε χρειάστηκαν μόνο δύο ημέρες», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια δίνει επίσης στη δημοσιότητα και φωτογραφία της με το μέγεθος της κύστης της που μοιάζει πραγματικά σαν να είναι έγκυος.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *