ροή ειδήσεων

Aegean: Κυκλοφορεί ψεύτικος διαγωνισμός στο Facebook

Ο σύνδεσμος του υποτιθέμενου διαγωνισμού οδηγεί σε μια σελίδα, όπου ζητούνται οι απαντήσεις του χρήστη προκειμένου να κερδίσει δύο εισιτήρια

Η Aegean προειδοποιεί πως ο διαγωνισμός που κυκλοφορεί στο Facebook και o οποίος αναφέρει πως ο τυχερός χρήστης κερδίζει δύο αεροπορικά εισιτήρια είναι ψευδής και παραπλανητικός.

Στον εν λόγω διαγωνισμό το μόνο που χρειάζεται υποτίθεται να κάνει ο χρήστης του Facebook είναι να απαντήσει σε τρεις ερωτήσεις για την αεροπορική εταιρία.

Η ανακοίνωση της Aegean έχει ως εξής:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο δύο business class εισιτήρια.

»Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A.

»Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια.

»Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.

»Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.com και στα social media στο Facebook το https://www.facebook.com/aegeanairlines/, στο Τwitter το https://twitter.com/aegeanairlines και στο Ιnstagram τοhttps://www.instagram.com/aegeanairlines/

»Σας ευχαριστούμε πολύ».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *