επικαιρότητα

Μέτρα για τις ασφαλείς μετακινήσεις των παιδιών ζητά η ΕΥΘΥΤΑ απο τον Δήμο Ρόδου


Επιστολή στο δήμαρχο Ρόδου κ. Φ. Χατζηδιάκο με την οποία ζητά να παρθούν μέτρα για τις ασφαλείς μετακινήσεις των παιδιών από και προς τα σχολεία, κατέθεσε χθες η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου.

Απαιτούμε εμείς τα παιδιά τη δέσμευσή σας, για συγκεκριμένες δράσεις στην πόλη μας αναφέρει η ΕΥΘΥΤΑ και καλεί τον δήμαρχο να στηρίξει την πρώτη δράση εκ των πέντε δράσεων για τη διαφύλαξη των ζωών μας αναφέρει η ΕΥΘΤΑ όπως. Να εντάξει στα επόμενα χρόνια στο τεχνικό σας πρόγραμμα έργα κυκλοφοριακών παρεμβάσεων σε περιοχές σχολικών συγκροτημάτων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και σε περιοχές με αυξημένη κίνηση στα πλαίσια βελτίωσης της οδικής ασφάλειας. Επίσης ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς 2016-2017 να ολοκληρωθεί η οριζόντια σήμανση στα σχολεία της Ρόδου, ως πρώτη αλλά ουσιαστική παρέμβαση κυκλοφοριακής ρύθμισης έξω από τα σχολεία της Ρόδου.
«Κάθε παιδί, δικαιούται να είναι ασφαλές στο δρόμο από και προς το σχολείο. Η οδική ασφάλεια αποτελεί ουσιώδη συνιστώσα της ποιότητας της ζωής και του πολιτισμού μας. Η μείωση των τροχαίων και η οδική ασφάλεια είναι κατ’ εξοχήν υπόθεση του Κράτους και πρέπει να αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής» τονίζει η ΕΥΘΥΤΑ.

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης