επικαιρότητα

Ποιοι “πρόσφυγες”; Το Λιμενικό Σώμα επιβεβαιώνει πως όλοι οι εισβολείς είναι λαθρομετανάστες!


Όλα αυτά που προειδοποιούσε η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες μέσα από τα έντυπα
και την πολιτική της δράση για τους κινδύνους της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, επιβεβαιώνονται καθημερινά.

Έτσι σύμφωνα ακόμα και με ρεπορτάζ καθεστωτικής εφημερίδαςΛιμενικοί επιβεβαιώνουν ότι κανένας "πρόσφυγας" δεν εισέρχεται παράνομα στην Ελλάδα, παρά μόνο λαθρομετανάστες! Όπως επισημαίνουν στους 1.950 που εντοπίστηκαν να προσπαθούν να φτάσουν στην Ελλάδα το διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου, μόνο οι 500 ήταν από την Συρία.

Μπροστά σε αυτήν την εικόνα βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες λιμενικοί και αστυνομικοί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, καθώς διαπιστώνουν ότι με τις βάρκες από τα τουρκικά παράλια δεν έρχονται πρόσφυγες, αλλά λαθρομετανάστες. «Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις υπηκοότητες. Μόνο ένας στους τέσσερις είναι πρόσφυγας» δήλωσε χαρακτηριστικά αρμόδιος αξιωματούχος.

Την εικόνα αυτή επιβεβαιώνουν και τα στοιχεία από το Λιμενικό Σώμα που δείχνουν ότι από τα 1950 άτομα που εισήλθαν παράνομα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο μόνο οι 500 ήταν Σύριοι. Οι "οικονομικοί μετανάστες" αυτοί, μάλιστα, έρχονται... διαβασμένοι και με το που πατήσουν πόδι στην Ελλάδα ζητούν άσυλο, αναφέρει η ίδια πηγή στην εφημερίδα.

Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας για το προσφυγικό προβλέπει ότι η γειτονική χώρα έχει τη δυνατότητα να κάνει άμεση μετεγκατάσταση όλων των Σύριων προσφύγων που δέχεται στο έδαφός της προς ευρωπαϊκά κράτη, διαδικασία που δεν είναι το ίδιο εύκολη όταν πρόκειται για "οικονομικούς μετανάστες".

Η εκτίμηση των υπηρεσιών ασφαλείας είναι ότι η κατάσταση αυτή είναι ένα σχέδιο ασφυκτικής πίεσης προς την Ελλάδα με «όχημα» το προσφυγικό.

Τα πράγματα είναι απλά και η Χρυσή Αυγή τα έχει πολλάκις επισημαίνει: Απέναντι στην ασύμμετρη εθνική απειλή της δημογραφικής αλλοίωσης της χώρας, της έξαρσης της εγκληματικότητας και της οικονομικής καθίζησης μόνη λύση είναι η ψήφιση και η ενεργοποίηση του νομοσχεδίου της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.


ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης