ροή ειδήσεων

Ρόδος: Νυχτοφύλακας πυροβόλησε τον εργοδότη του


Απίστευτο περιστατικό σε ξενοδοχείο στο Γεννάδι της Ρόδου
Πήγε να μπει στο ξενοδοχείο του που δεν λειτουργεί πλέον στο Γεννάδι της Ρόδου και δέχθηκε απειλές και πυροβολισμούς από το… νυχτοφύλακα που έχει προσλάβει ο συνεταίρος του και διαχειριστής της μονάδας, με τον οποίο βρίσκεται στα δικαστήρια!

Αυτό κατήγγειλε ο 48χρονος ιδιοκτήτης και μέτοχος της εταιρείας που λειτουργούσε την ξενοδοχειακή μονάδα, το σήμα λειτουργίας της οποίας έχει ανακληθεί από τον ΕΟΤ από το Μάρτιο του 2015. Ο ίδιος προσπαθεί να επανακτήσει την λειτουργία και την διαχείρισή της και έχει σύρει τον διαχειριστή σε δικαστική διαμάχη για οφειλές ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ τις οποίες δεν αναγνωρίζει.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής πήγε να μπει στο ξενοδοχείο, αλλά ο 50χρονος δημοτικός υπάλληλος που εκτελεί χρέη νυχτοφύλακα δεν του επέτρεψε την είσοδο. Στον διαπληκτισμό που ακολούθησε, ο 48χρονος ισχυρίζεται ότι ο φύλακας τον απείλησε με ένα κλομπ, μια φαλτσέτα και πυροβόλησε το αυτοκίνητό του με ένα αεροβόλο τουφέκι!

Ο 50χρονος νυχτοφύλακας προσήχθη στο τμήμα Αρχαγγέλου και παραδέχτηκε ότι απείλησε τον 48χρονο με το κλομπ το οποίο παρέδωσε, αρνήθηκε όμως ότι πυροβόλησε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, απειλή και εξύβριση και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *