ροή ειδήσεων

Ρόδος: Εγκατάλειψε το θύμα του, ύστερα από τροχαίο, κι έφυγε - Αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν τον αριθμό του αυτοκινήτου στην Αστυνομία


Ένα ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή του Μίρα Μάρε
αποτέλεσε αιτία για να αναστατωθεί ο κόσμος στην περιοχή, αλλά παράλληλα να διαπιστώσει και την απάνθρωπη στάση του οδηγού ενός αυτοκινήτου που χτύπησε έναν ανάπηρο σε καρότσι.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, στις 7 περίπου το πρωί, έξω από το Μίρα – Μάρε, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια χτύπησε έναν ανάπηρο που βρισκόταν στο σημείο εκείνο πάνω σε καρότσι.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ο ανάπηρος συνάνθρωπός μας, ενώ ο οδηγός έφυγε από τον τόπο του ατυχήματος!

Ο κόσμος και κυρίως οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο αλλά κι από την γύρω περιοχή, ακούγοντας τον φοβερό θόρυβο της σύγκρουσης, πετάχτηκαν έξω κι είδαν τον ανάπηρο στα αίματα (είχε ωστόσο τις αισθήσεις του), κι ένα αυτοκίνητο να φεύγει με μεγάλη ταχύτητα.

Για κακή τύχη, του οδηγού, κάποιος είχε προλάβει και συγκράτησε τον αριθμό του αυτοκινήτου και στη συνέχεια επικοινώνησε με την Τροχαία όπου και τον έκανε γνωστό.

Υπάρχουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο οδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη, κάτι, όμως, που δεν επιβεβαιώθηκε μέχρι τώρα από την Αστυνομία (πιθανότατα αυτό να γίνει αργότερα).

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *