ροή ειδήσεων

Για που ετοιμάζουν βαλίτσες οι πολιτικοί αρχηγοί; Όπου φύγει, φύγει…


Και το σύνθημα για τις καλοκαιρινές διακοπές των πολιτικών προσώπων δόθηκε με το κλείσιμο της Βουλής.



Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη μετακομίσει στο εξοχικό σπίτι που νοικιάζει στο Σούνιο, και έπειτα μετά τον Δεκαπενταύγουστο λίγες ημέρες στη γενέτειρά του στο Αθαμάνιο Άρτας.

Όπως γράφει ο «ΒΗΜΑτοδότης», «του το ζήτησαν τα παιδιά του, έχει εκεί μια πλατεία και τους αρέσει να παίζουν», σύμφωνα με τους συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Το χωριό του κ. Τσίπρα προσφέρεται για περιπάτους, όπως ο ίδιος λέει, και απέχει 64 χιλιόμετρα από την Άρτα και μόλις 15 χιλιόμετρα από τον Αχελώο, ενώ στις 25 Αυγούστου θα βρεθεί στην Ιταλία, ως παρατηρητής τηςΣυνόδου των Σοσιαλιστών του Νότου, έπειτα από πρόσκληση του Ιταλού πρωθυπουργού.

Στα Χανιά θα βρεθεί για λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης θα πηγαινοέρχεται στην Κρήτη, αν και, όπως λέει, θα παραμείνει το μεγαλύτερο διάστημα στην Αθήνα, δραττόμενος της ευκαιρίας να είναι ο μοναδικός αρχηγός κόμματος που θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα όταν οι άλλοι θα λείπουν. Λέτε να έχει κάτι στο μυαλό του;

Η Φώφη Γεννηματά είναι κάπου στον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι, ενώ ο Δημήτρης Κουτσούμπας βρίσκεται στις παραλίες του Θεολόγου και της Λαμίας.

Όσον αφορά τους βουλευτές, άλλοι πήγαν στις εκλογικές τους περιφέρειες και άλλοι (όπως η πλειονότητα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ) μακριά από αυτές, φοβούμενοι πιθανή κατακραυγή από τους ψηφοφόρους τους.

Πολλοί νεοδημοκράτες προτίμησαν τις Κυκλάδες (Μύκονο, Σαντορίνη) ή τα Δωδεκάνησα (Πάτμο, Ρόδο, Κω).

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *