ροή ειδήσεων

Περίμενε τη γυναίκα του να γεννήσει και του αφαίρεσαν από λάθος τις αιμορροΐδες!


Ένας άνδρας που περίμενε με αγωνία να έρθει στον κόσμο το παιδί του, σε κλινική της Κίνας, βρέθηκε ο ίδιος στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση αιμορροΐδων κατά λάθος!

Ο άνδρας, που λέγεται Wang σύμφωνα με τη Daily Mail, «μπερδεύτηκε» με έναν άλλο ασθενή, του οποίου τα στοιχεία είχαν καταγραφεί καθώς περίμενε να μπει στο χειρουργείο για την εν λόγω επέμβαση. Οι γιατροί στο νοσοκομείο Shenyang Hunnan Xinqu ζήτησαν από τον κ. Wang να τους συνοδεύσει κι εκεί άρχισαν οι παρεξηγήσεις, καθώς ο ίδιος νόμιζε πως θα τον οδηγούσαν στην αίθουσα τοκετών για να βοηθήσει τη γυναίκα του ενώ εκείνοι τον οδηγούσαν στο χειρουργείο για να υποβληθεί ο ίδιος σε επέμβαση.

Στο χειρουργείο ο μέλλων πατέρας παραξενεύτηκε όταν οι γιατροί του είπαν να ξαπλώσει και να βγάλει το παντελόνι του. «Ένιωσα παράξενα, τους ρώτησα γιατί αλλά εκείνοι μου είπαν μόνο ‘κάνε ό,τι σου λέμε’», αφηγείται ο ίδιος.

Μόλις ο 29χρονος άνδρας ξάπλωσε του έγινε αναισθησία και οι γιατροί τον χειρούργησαν κανονικά, αφαιρώντας τις αιμορροΐδες του. «Ενώ ήμουν ξαπλωμένος άκουσα ένα μωρό να κλαίει και ήμουν πολύ ευτυχισμένος, ήθελα να το πάρω αγκαλιά. Αλλά δεν μπορούσα γιατί άρχισα να πονάω», προσθέτει. Το νοσοκομείο έχει μόνο δύο αίθουσες χειρουργείων κι έτσι ήξερε πως το μωρό που έκλαιγε ήταν το δικό του που είχε μόλις γεννηθεί.

Η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το παιδί τους με καισαρική τομή και το νοσοκομείο αποζημίωσε τον άνδρα με περίπου 670 ευρώ για το μπέρδεμα, ενώ οι δύο πλευρές είναι ακόμα σε διαπραγματεύσεις…

Πηγή: newsbeast.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *